Slik håndterer Synsam coronaviruset (COVID-19)


Optikeren har en viktig samfunnsfunksjon og hjelper folk med sitt syn og øyehelse. Etter råd fra helsmyndighetene tar Synsam kontinuerlig tiltak for å hindre spredning av koronaviruset Covid-19. Vi gjør dette for deg som kunde, og for våre medarbeideres trygghet.

Det er viktig for Synsam at Smittevern er ivaretatt under en synsundersøkelse. Vi har derfor smittevernsutstyr på plass i alle butikker og vi har klare smittevernsrutiner – slik at undersøkelsen skal være så trygg som mulig både for våre kunder og for våre medarbeidere.

HYGIENE

Våre allerede strenge vaskerutiner er ytterligere innskjerpet, og vi har økt frekvensen av rengjøring og desinfisering. Som helsepersonell har vi alltid vasket våre hender og instrumenter kontinuerlig. Antibac står fremme i butikken for deg som kunde. Vi har også strammet inn våre rengjøringsrutiner. Alt utstyr som du kommer i kontakt med blir rengjort grundig. Etter prøving av produkt legges solbriller, sportsbriller og innfatninger til siden for desinfisering før disse plasseres tilbake i hyllene. 

Ved de minste forkjølelsessymptomer holder personalet seg hjemme - og vi håper du viser det samme hensynet.

TAKK FOR AT DU HOLDER AVSTAND

Vi prøver alltid å holde god avstand - samtidig som vi hjelper deg som kunde. For å unngå at kunder står for nær hverandre i kassen, har vi markert gulvet med et klistremerke som viser hvor du kan stå for å holde betryggende avstand.

TRENGER DU LINSER, SOL- OG SPORTSBRILLER ELLER TILBEHØR? VI LEVERER!

Går du snart tom for linser? Trenger du nye briller eller øyedråper? Vår nettbutikk holder alltid åpent, og fører mye av det du vanligvis kjøper i butikkene våre. Her finner du alt av solbriller, sportsbrillerlinser og annet tilbehør. Og har du det ikke fra før, kan du opprette et linsebonnement

Vi hjelper deg å se bra, se bra ut og gjøre gode, trygge valg. Ta vare på deg selv.

opp til 35% på linser på nett

opp til 35% på linser på nett