Slik håndterer Synsam coronaviruset (COVID-19)


gjelder 16. mars - 14. april

Helsedirektoratet har besluttet at all klinisk virksomhet skal opphøre fra 16. mars - 14. april for å stoppe spredning av coronaviruset (COVID-19)

Synsam holder derfor butikkene stengt fra 16. mars til og med 14. april.

Vi holder alltid åpent på synsam.no. Her på websiden kan du kjøpe kontaktlinser, opprette et linseabonnement eller kjøpe sol og sportsbriller.


FAQ

1) Spørsmål: Er Synsam butikkene åpne? 

Svar: Helsedirektoratet har pålagt alle optikerforretninger å stenge frem til og med 14. april, derfor er ingen Synsam butikker i Norge åpne.  

2) Spørsmål: Jeg har briller eller kontaktlinser å hente i min Synsam butikk. Hvordan gjør vi dette når butikken er stengt?  

Svar: Helsedirektoratet har beslutte å stenge alle optikerforretninger frem til og med 14. april. Det innebærer dessverre at vi ikke kan gjennomføre synsundersøkelser, levere ut briller eller linser i denne perioden. 

3) Spørsmål: Jeg trenger å kjøpe linser. Kan du hjelpe meg? 

Svar: Ja, om du har en gyldig linseseddel kan du kjøpe linser på synsam.no, eller opprette et linseabonnement.  

4) Spørsmål: Jeg trenger å ta en synstest. Kan du hjelpe meg?  

Svar: Siden helsedirektoratet har besluttet å stenge alle optikerforretninger til den 14. april, kan vi dessverre ikke gjennomføre en synsundersøkelse. Vi har derfor åpnet en ny tjeneste som kan hjelpe deg som er bekymret for øyehelsen og synet ditt.

5) Vil bruk av kontaktlinser meføre økt risiko for smitte?

Svar: Flere av våre leverandører av kontaktlinser har publisert informasjonskunngjøringer vedrørende bruk av kontaktlinser under coronavirus spredningen (Coopervision, Acuvue)

Det er for øyeblikket ingenting som tyder på at kontaktlinser fører til økt risiko for smitte. Det er derimot ekstra viktig at du følger retningslinjene for hygiene når du skal ta ut og sette inn kontaktlinser. Du kan lese mer om disse retningslinjene her.

 

opp til 35% på linser på nett

opp til 35% på linser på nett

 1. Prat med en optiker!


  Butikkene holder stengt, men vi er her for deg.

  Vi åpner telefonlinje for øyehelse-konsultasjon

  RING OSS PÅ:  22 42 20 00

  les mer

  *Tjenesten er åpen man-fre klokken 9-19 og er helt gratis.