Dame i naturen med briller

Synsam Lifestyle

Synsam Lifestyle brilleabonnement er en sikker løsning tilpasset dine behov som endres over tid. Abonnementet er skreddersydd til deg, uten uventede utgifter. Velg tre eller flere produkter fra hele sortimentet. Du betaler ingenting i dag, og alt er inkludert i en fast månedlig kostnad der du leier dine briller gjennom Synsam Lifestyle, isteden for å eie dem.
Kunde i butikk.

Lei dine briller fra 99 kr i mnd

 

Med Synsam Lifestyle brilleabonnement leier du briller til alle dine behov. Du betaler ingenting i dag. Alt er inkludert - til og med rengjøringsprodukter!

ALT DETTE ER INKLUDERT, NÅR DU LEIER DINE
BRILLER GJENNOM SYNSAM LIFESTYLE BRILLEABONNEMENT

Symbol

Betal ingenting i dag

Betal en fast kostnad en gang i måneden for et brilleabonnement skreddersydd for deg og dine behov.

Symbol

Ubegrenset antall synsundersøkelser

Du er når som helst velkommen til en øyeundersøkelse, men av hensyn til dine øyne ringer vi deg alltid en gang i året.

Symbol

Nye glass når synet endres

Du slipper kostbare glasserstatninger når synet ditt endres.

Symbol

Bytt ut et produkt hvert år

Med vårt fleksible Synsam Lifestyle-abonnement på briller kan du bytte ut et produkt hvert år slik at du alltid har det du trenger.

Symbol

Komplett forsikring

For at du skal føle deg trygg, er en omfattende forsikring mot skade, tyveri og tap inkludert.

Symbol

Rengjøringsprodukter og justering er inkludert

For å ta vare på brillene dine, kan du hente kostnadsfrie rengjøringsprodukter i nærmeste Synsam-butikk opptil 4 ganger hvert år. Selvfølgelig vil vi hjelpe deg med eventuelle justeringer når du besøker oss.


Du velger selv en kombinasjon

två glasögon ett par solglasögon

Hele vårt utvalg av briller, solbriller og sportsbriller kan velges i abonnementet for å dekke dine behov på best mulig måte. To par briller, med enstyrke glass eller progressive glass, og et par solbriller, alt i styrker tilpasset deg og dine behov.


For deg som elsker solbriller
tre par solglasögon

Et abonnement med tre par solbriller, med eller uten styrke, ett par for stranden, ett for fredagsboblen og et par kafébriller.


Kombiner med linser

Abonnemang med glasögon och linser

Velg to par briller i kombinasjon med et linseabonnement - valget er ditt!


En sporty kombinasjon
glasögon för barn med olika behov

Ett par briller med enstyrke glass eller progressive glass, samt et par spesialtilpassede lesebriller og et par sportsbriller, alt i styrker tilpasset deg og dine behov


 

Gutt som prøver briller

Abonnement for barn

Lei briller fra 99 kr i mnd*. Velg tre par briller eller kombiner med kontaktlinser.

*Månedsprisen avhenger av behov og valg av innfatning og glass.
 

Brilleabonnement for barn

Mann med solbriller

Betingelser

Les de generelle vilkårene for Synsam Lifestyle-abonnementet. 

I samarbeide med PayEx* – Brukervilkår

I samarbeide med Svea* – Brukervilkår

Fordeler med brilleabonnement

Mange lurer på om brilleabonnement er bra eller dårlig - og hva bør du tenke på?

En fordel med brilleabonnementet er at du kan ha forskjellige briller for forskjellige behov, eller hvis du synes det er flott å ha flere fine briller å bytte mellom. En annen lur ting er at du kan kombinere briller, solbriller og linser som du vil. Mange kunder synes også det er hyggelig at det er så enkelt å ha et brilleabonnement hos Synsam - du betaler en fast månedlig kostnad for en bekymringsfri brillebruk som er både trygg og enkel. Isteden for kostbare kjøp av nye glass når synet ditt endres, er nye glass som følge av styrkeendring inkludert når du leier brillene dine gjennom Synsam Lifestyle brilleabonnement.

Uansett hvordan ditt behov for briller ser ut, passer abonnementet deg. I tillegg til behovet du har for briller i hverdagen, er det viktig å beskytte øynene dine mot solen og med Synsam Lifestyle-brilleabonnement har du muligheten til å kombinere for eksempel et par du bruker på jobben, med et du buker på fritiden og et par solbriller. Hvis du er aktiv og trener og trenger sportsbriller, kan du kombinere disse med vanlige briller og et par solbriller.

Med Synsam Lifestyle-brilleabonnement velger du tre par, men betaler en bare et fast månedlig beløp. Du kan også kombinere brilleabonnementet ditt med et linseabonnement. Det vil si - du velger to par briller og et linseabonnement, men betaler et fast månedlig beløp. Perfekt for deg som trenger både briller og linser i hverdagen din!

En annen fordel med et brilleabonnement er at du ikke trenger å tenke på når det er tid for neste besøk hos optikeren. De månedlige kostnadene inkluderer ubegrensede besøk til optikeren, men av hensyn til øyehelsen ringer vi deg alltid en gang i året for en årlig øyeundersøkelse.

Abonnement på briller, leie briller eller brilleleasing. Ja, det er mange forskjellige måter å fortelle om denne fleksible måten å få mest mulig ut av det du trenger. Vi velger å kalle det Synsam Lifestyle brilleabonnement.

Det har aldri vært enklere å abonnere på briller - vi hjelper deg med å komme i gang med abonnementet ditt nå.

Ofte stilte spørsmål om brilleabonnement

En omfattende og bekymringsfri tjeneste, skapt for at bruk av briller blir så enkelt og behagelig som mulig. Du kan velge 3 eller flere par fra hele vårt utvalg av briller, solbriller og sportsbriller - med eller uten styrke. Du kan også ha Synsam-linseabonnement som et av dine 3 produkter. Den månedlige kostnaden for abonnementet ditt er basert på glasskvaliteten, slipingen og innfatningene du bestemmer deg for. Regelmessige øyeundersøkelser og forsikringer er inkludert i månedskostnaden. Og endres synet ditt, bytter vi glassene uten ekstra kostnad. Hvert år har du muligheten til å bytte ut et par briller.

Den månedlige kostnaden for abonnementet ditt er basert på hvor mange og hvilke briller du bestemmer deg for. Men det kommer også an på hvilken glasskvalitet og sliping du velger eller trenger.

Den laveste månedlige kostnaden er 99 kr i måneden med en total kostnad på 2376 kr. Den laveste månedlige kostnaden er basert på innfatninger fra D.Arnesen og den laveste glasskvaliteten. Ingen renter er lagt til, og alle priser inkluderer moms.

I tillegg til 3 produkter som kan være briller eller linseabonnement, er regelmessige øyeundersøkelser og forsikring også inkludert. I tillegg er erstatning av glass og rammer inkludert hvis ditt syn, din stil eller behov endres i mellomtiden. I abonnementet er også rengjøringsprodukter og justering inkludert. Du har også mulighet en til å bytte ut en brille hvert år. Dersom du bytter du en brille forlenges ditt abonnement og alle dine fordeler med 12 måneder.

Du tegner abonnementet ditt i hvilken som helst Synsam-butikk. Vi starter med en øyeundersøkelse som er inkludert i abonnementet. Våre optikere finner ut hvilke briller og styrken du trenger. Etter din synsundersøkelse vil vårt butikkpersonell hjelpe deg med å finne den perfekte brille-pakken for dine spesielle stil- og synsbehov.

Hvert brillepar i abonnementet dekkes av vår omfattende Synsam Forsikring i hele 36 måneder fra utstedelsesdagen. Forsikringen dekker skader, tap og tyveri. Med Synsam Forsikring har du alltid gratis reparasjoner og betaler heller ikke egenandel for delvis eller total skade de første 120 dagene. Etter de første 120 dagene er det en egenandel for delvis og total skade. Ved delvis skade betaler du for den faktiske reparasjonskostnaden eller en egenandel på opptil 3 månedlige kostnader for det ødelagte brilleparet. Ved total skade er egenandelen 6 månedsbeløp, for det skadde paret, men egenandelen er maksimalt 1500 kr. Ved tyveri er egenandelen alltid 6 månedsbeløp, men egenandelen er maksimalt 1500 kr. Skulle ulykken inntreffe, er du alltid velkommen til en av butikkene våre, og vi vil hjelpe deg.

Abonnementet ditt starter når du henter brillene. Eller etter 30 dager hvis du ikke har hatt tid til å hente dem. Den første fakturaen kommer måneden etter at abonnementet har startet. Vi fakturerer alltid for måneden før. Eksempel: Du henter brillene 12. juni. Den første fakturaen kommer først i juli. Du betaler da for juni måned med betalingsperioden 12. - 30. juni.

Bindingstiden er 24 måneder. Hvis du bytter et par briller etter et år eller legger til et par til, forlenges bindingsperioden med 12 måneder for hvert par briller som byttes. Den resterende bindingstiden vil aldri overstige 24 måneder.

Du leier brillene fra Synsam i abonnementsperioden. På slutten av bindingstiden kan du som kunde selvfølgelig fortsette med abonnementet vårt, så hvorfor ikke vurdere å endre et par eller legge til et nytt par. Når du velger å avslutte abonnementet, returnerer du brillene til oss. Det er også mulig å kjøpe brillene til restverdien.

Ja, du har alltid en 100-dagers bytterett hvis du oppdager at du ikke trives med brillene.

Etter bindingstiden er oppsigelsestiden 1 måned.

Ja, du har 30 dagers angrerett på ditt abonnement fra den dagen du signerte avtalen. Kontakt butikk eller kundeservice.

Hvis du velger å betale for abonnementet ditt via faktura, legges det til et fakturagebyr på 39 kr. Det er koster også hvis du velger å kjøpe brillene etter abonnementets slutt. Ellers vil ingen forskuddsbetaling, renter eller andre gebyrer legges til.

Du kan velge 3 opptil 10 briller fra hele sortimentet vårt. Prisen er basert på hvor mange og hvilke innfatninger og glass du velger. I tillegg til briller er det også mulig å ha Synsams linse-abonnement som et av dine 3 produkter.

Ja, du kan blande og matche fra hele vårt utvalg av briller.

Ja, du kan velge sportsbriller med eller uten styrke.

Ja, det går kjempe bra.

Ikke noe problem, du blander og matcher glass og innfatninger helt etter dine behov.

Nei, brilleabonnementet er personlig og kan ikke deles.

Ja, men det kan ikke kombineres med vårt barnetilbud.

Selvsagt! Marker stilen din og velg blant alle våre briller, solbriller og sportsbriller. Vi har også briller som avlaster øyet hvis du ser mye på skjerm eller bruker mye tid bak rattet.

Du leier dine briller gjennom Synsam Lifestyle, isteden for å eie dem. Du bruker brillene mens du har abonnementet, og kan benytte deg av alle abonnementets fordeler. Skulle du velge å avslutte abonnementet vil brillene bli returnert til Synsam eller kjøpt ut. Synsam Lifestyle er ikke en delbetaling for briller. Synsam tilbyr også delbetaling for briller, les mer om det her. Dersom du velger delbetaling for briller, er ikke fordelene som følger med Synsam Lifestyle brilleabonnement inkludert - som for eksempel forsikring, nye glass ved styrkeendring eller synsundersøkelser.

Flere spørsmål?

Ta gjerne kontakt med kundeservice
Åpent man-fre kl. 09.00-18.00
lifestyle@synsam.com