Abonnement på briller – velg tre ulike par

Synsam Lifestyle brilleabonnement er en sikker løsning tilpasset for dine behov som endres over tid. Abonnementet er skreddersydd til deg, uten uventede utgifter. Velg tre eller flere produkter fra hele sortimentet. Du betaler ingenting i dag, og alt er inkludert i en fast månedlig kostnad

 

Kom i gang 

 

  1. Tre briller stablet

    Fra 50 kr per måned, alt er inkludert

    Med Synsam Lifestyle brilleabonnement trenger du ikke velge. Du betaler ingenting i dag. Alt er inkludert - til og med rengjøringsprodukter!

Du velger selv en kombinasjon
två glasögon ett par solglasögon

 

Hele vårt utvalg av briller, solbriller og sportsbriller kan velges i abonnementet for å dekke dine behov på best mulig måte. To par briller, med enstyrke glass eller progressive glass, og et par solbriller, alt i styrker tilpasset deg og dine behov.

Alt dette er inkludert

Betala ingenting idag

Betal ingenting i dag

Betal en fast kostnad en gang i måneden for et brilleabonnement skreddersydd for deg og dine behov.

Byt ut en produkt varje år

Ubegrenset antall synsundersøkelser

Du er når som helst velkommen til en øyeundersøkelse, men av hensyn til dine øyne ringer vi deg alltid en gang i året.

Betala ingenting idag

Nye glass når synet endres

Du slipper kostbare glasserstatninger når synet ditt endres.

Byt ut en produkt varje år

Bytt ut et produkt hvert år

Med vårt fleksible Synsam Lifestyle-abonnement på briller kan du bytte ut et produkt hvert år slik at du alltid har det du trenger.

Betala ingenting idag

Komplett forsikring

For at du skal føle deg trygg, er en omfattende forsikring mot skade, tyveri og tap inkludert.

Byt ut en produkt varje år

Rengjøringsprodukter og justering er inkludert

For å ta vare på brillene dine, kan du hente kostnadsfrie rengjøringsprodukter i nærmeste Synsam-butikk opptil 4 ganger hvert år. Selvfølgelig vil vi hjelpe deg med eventuelle justeringer når du besøker oss.

For deg som elsker solbriller
tre par solglasögon

 

Et abonnement med tre par solbriller, med eller uten styrke, ett par for stranden, ett for fredagsboblen og et par kafébriller.

Kombiner med linser

Abonnemang med glasögon och linser

 

Velg to par briller i kombinasjon med et linseabonnement - valget er ditt!

En sporty kombinasjon
glasögon för barn med olika behov

Ett par briller med enstyrke glass eller progressive glass, samt et par spesialtilpassede lesebriller og et par sportsbriller, alt i styrker tilpasset deg og dine behov

Betingelser


Les de generelle vilkårene for Synsam Lifestyle-abonnementet. 

I samarbeide med PayEx* – Brukervilkår

I samarbeide med Svea* – Brukervilkår

Fordeler av et brilleabonnement

Mange lurer på om brilleabonnement er bra eller dårlig - og hva bør du tenke på?

En fordel med brilleabonnementet er at du kan ha forskjellige briller for forskjellige behov, eller hvis du synes det er flott å ha flere fine briller å bytte mellom. En annen lur ting er at du kan kombinere briller, solbriller og linser som du vil. Mange kunder synes også det er hyggelig at det er så enkelt å ha et brilleabonnement hos Synsam - du betaler en fast månedlig kostnad for en bekymringsfri brillebruk som er både trygg og enkel.

Uansett hvordan ditt behov for briller ser ut, passer abonnementet deg. I tillegg til behovet du har for briller i hverdagen, er det viktig å beskytte øynene dine mot solen og med Synsam Lifestyle-brilleabonnement har du muligheten til å kombinere for eksempel et par du bruker på jobben, med et du buker på fritiden og et par solbriller. Hvis du er aktiv og trener og trenger sportsbriller, kan du kombinere disse med vanlige briller og et par solbriller.

Med Synsam Lifestyle-brilleabonnement velger du tre par, men betaler en bare et fast månedlig beløp. Du kan også kombinere brilleabonnementet ditt med et linseabonnement. Det vil si - du velger to par briller og et linseabonnement, men betaler et fast månedlig beløp. Perfekt for deg som trenger både briller og linser i hverdagen din!

En annen fordel med et brilleabonnement er at du ikke trenger å tenke på når det er tid for neste besøk hos optikeren. De månedlige kostnadene inkluderer ubegrensede besøk til optikeren, men av hensyn til øyehelsen ringer vi deg alltid en gang i året for en årlig øyeundersøkelse.

Abonnement på briller, leie briller eller brilleleasing. Ja, det er mange forskjellige måter å fortelle om denne fleksible måten å få mest mulig ut av det du trenger. Vi velger å kalle det Synsam Lifestyle brilleabonnement.

Det har aldri vært enklere å abonnere på briller - vi hjelper deg med å komme i gang med abonnementet ditt nå.

Ofte stilte spørsmål om abonnementet vårt

 

Hva er Synsams brilleabonnement?

En omfattende og bekymringsfri tjeneste, skapt for at bruk av briller blir så enkelt og behagelig som mulig. Du kan velge 3 eller flere par fra hele vårt utvalg av briller, solbriller og sportsbriller - med eller uten styrke. Du kan også ha Synsam-linseabonnement som et av dine 3 produkter. Den månedlige kostnaden for abonnementet ditt er basert på glasskvaliteten, slipingen og innfatningene du bestemmer deg for. Regelmessige øyeundersøkelser og forsikringer er inkludert i månedskostnaden. Og endres synet ditt, bytter vi glassene uten ekstra kostnad. Hvert år har du muligheten til å bytte ut et par briller.

 

Hvor mye betaler jeg for abonnementet?

Den månedlige kostnaden for abonnementet ditt er basert på hvor mange og hvilke briller du bestemmer deg for. Men det kommer også an på hvilken glasskvalitet og sliping du velger eller trenger.

Den laveste månedlige kostnaden er 50 kr i måneden med en total kostnad på 1200 kr. Den laveste månedlige kostnaden er basert på innfatninger fra D.Arnesen og den laveste glasskvaliteten. Ingen renter er lagt til, og alle priser inkluderer moms.

 

Hvordan registrerer jeg meg for et brilleabonnement?

Du tegner abonnementet ditt i hvilken som helst Synsam-butikk. Vi starter med en øyeundersøkelse som er inkludert i abonnementet. Våre optikere finner ut hvilke briller og styrken du trenger. Etter din synsundersøkelse vil vårt butikkpersonell hjelpe deg med å finne den perfekte brille-pakken for dine spesielle stil- og synsbehov.

 

Hva er inkludert i et abonnement?

I tillegg til 3 produkter som kan være briller eller linseabonnement, er regelmessige øyeundersøkelser og forsikring også inkludert. I tillegg er erstatning av glass og rammer inkludert hvis ditt syn, din stil eller behov endres i mellomtiden. Les mer her på følgende lenke: Mer om Synsam-abonnement

 

Hva er Synsam Forsikring?

Hvert brillepar i abonnementet dekkes av vår omfattende Synsam Forsikring i hele 36 måneder fra utstedelsesdagen. Forsikringen dekker skader, tap og tyveri. Med Synsam Forsikring har du alltid gratis reparasjoner og betaler heller ikke egenandel for delvis eller total skade de første 120 dagene. Etter de første 120 dagene er det en egenandel for delvis og total skade. Ved delvis skade betaler du for den faktiske reparasjonskostnaden eller en egenandel på opptil 3 månedlige kostnader for det ødelagte brilleparet. Ved total skade er egenandelen 6 månedsbeløp, for det skadde paret, men egenandelen er maksimalt 1500 kr. Ved tyveri er egenandelen alltid 6 månedsbeløp, men egenandelen er maksimalt 1500 kr. Skulle ulykken inntreffe, er du alltid velkommen til en av butikkene våre, og vi vil hjelpe deg.

 

Når begynner jeg å betale for abonnementet?

Abonnementet ditt starter når du henter brillene. Eller etter 30 dager hvis du ikke har hatt tid til å hente dem. Den første fakturaen kommer måneden etter at abonnementet har startet. Vi fakturerer alltid for måneden før. Eksempel: Du henter brillene 12. juni. Den første fakturaen kommer først i juli. Du betaler da for juni måned med betalingsperioden 12. - 30. juni.

 

Hvor lang er bindingstiden?

Bindingstiden er 24 måneder. Hvis du bytter et par briller etter et år eller legger til et par til, forlenges bindingsperioden med 12 måneder for hvert par briller som byttes. Den resterende bindingstiden vil aldri overstige 24 måneder.

 

Hva skjer med brillene etter at bindingstiden er over?

Du leier brillene fra Synsam i abonnementsperioden. På slutten av bindingstiden kan du som kunde selvfølgelig fortsette med abonnementet vårt, så hvorfor ikke vurdere å endre et par eller legge til et nytt par. Når du velger å avslutte abonnementet, returnerer du brillene til oss. Det er også mulig å kjøpe brillene til restverdien.

 

Har jeg en bytterett?

Ja, du har alltid en 100-dagers bytterett hvis du oppdager at du ikke trives med brillene.

 

Hvor lang oppsigelsestid er det?

Etter bindingstiden er oppsigelsestiden 1 måned.

 

Er det angrerett på abonnementet?

Ja, det er en 30-dagers angrerett fra det tidspunktet du har signert avtalen.

 

Kan det være tilleggsgebyrer i tillegg til abonnementskostnadene mine?

Hvis du velger å betale for abonnementet ditt via faktura, legges det til et fakturagebyr på 39 kr. Det er koster også hvis du velger å kjøpe brillene etter abonnementets slutt. Ellers vil ingen forskuddsbetaling, renter eller andre gebyrer legges til.

 

Hva og hvor mange briller kan jeg velge?

Du kan velge 3 opptil 10 briller fra hele sortimentet vårt. Prisen er basert på hvor mange og hvilke innfatninger og glass du velger. I tillegg til briller er det også mulig å ha Synsams linse-abonnement som et av dine 3 produkter.

 

Kan jeg velge terminalbriller?

Ja, du kan blande og matche fra hele vårt utvalg av briller.

 

Kan jeg velge sportsbriller med styrke?

Ja, du kan velge sportsbriller med eller uten styrke.

 

Kan jeg velge progressive linser?

Ja, det går kjempebra.

 

Kan jeg velge både lesebriller med enkle glass og progressive briller?

Ikke noe problem, du blander og matcher glass og innfatninger helt etter dine behov.

 

Kan vi i familien ha et felles brilleabonnement?

Nei, brilleabonnementet er personlig og kan ikke deles.

 

Kan jeg skaffe et abonnement til barnet mitt?

Ja, men det kan ikke kombineres med vårt barnetilbud.

 

Kan jeg abonnere uten å ha en synsfeil?

Selvsagt! Marker stilen din og velg blant alle våre briller, solbriller og sportsbriller. Vi har også briller som avlaster øyet hvis du ser mye på skjerm eller bruker mye tid bak rattet.

 

Flere spørsmål?
Ta gjerne kontakt med kundeservice
Åpent man-fre kl 9-19
lifestyle@synsam.com