1. Velkommen som Synsam friends!

    Synsam Friends er til for deg. Som medlem får du både fordeler og eksklusive tilbud.

 

Vi tilbyr 100-dagers bytterett på briller. For oss er det også viktig at du tar kontakt hvis du får problemer med synet ditt. Som Synsam Friends medlem er etterkontroll inntil ett år inkludert. Selvfølgelig er medlemskapet helt kostnadsfritt!

Slik blir du medlem

For å dra nytte av alle fordelene med Synsam Friends, er du velkommen til å besøke din nærmeste Synsambutikk der våre ansatte vil hjelpe deg å bli medlem. Velkommen!

  1. Synsam Friends Medlemsfordeler

Medlemsfordeler


 

Med Synsam Friends ønsker vi å gjøre det så enkelt som mulig for deg å dra nytte av medlemsfordelene. Som medlem får du alltid 50% rabatt på brille nr. 2 samt et nyhetsbrev som betyr at du aldri trenger å gå glipp av et godt tilbud. Som medlem får du helt enkelt mer!

  1. Synsam Friends enkelt og kostnadsfritt

Enkelt og kostnadsfritt


 

Selvfølgelig koster det ingenting å være medlem i Synsam Friends. Vi vil også at det skal være enkelt. Ingen medlemskort, vi tenker på miljøet.

Les mer

  1. Se klarere og skarpere uansett hva du gjør

Medlemsfordeler


Det finnes mange gode grunner til å bli medlem i Synsam Friends. Her lister vi opp alle fordelene.

Les mer
  1. Synsam friends medlemsvilkår

medlemsvilkår


Her har vi samlet alle våre vilkår slik at du kan lese om hva som gjelder for medlemmer av Synsam Friends.

Les mer
  1. Synsam friends ofte stilste spørsmål

Ofte stilte spørsmål


Hvordan kan jeg bli medlem? Hvordan utnytter jeg tilbudene? Vi svarer på ofte stilte spørsmål om medlemskapet i Synsam Friends. 

Les mer

Vil du melde deg ut av synsam friends?

 

Vil du ikke lenger være medlem av Synsam Friends med alle våre fordeler kan du selvfølgelig melde deg ut. Den enkleste måten er å kontakte vår kundeservice på customerservice@synsam.com, eller på telefonnummer 22 42 20 00.