Filter

Acuvue – dagslinser og 2-ukers linser

Acuvue er et linsemerke fra Johnson & Johnson som lager dagslinser og to-ukers linser. Acuvue lager linser for flere ulike synsfeil. Vi har for eksempel den populære dagslinsen Acuvue Oasys 1-day with Hydraluxe, samt to-ukers linsen Acuvue Oasys for Astigmatism for deg som har skjeve hornhinner (astigmatisme), dette er den aller nyeste linsen på markedet med optimal komfort og synsskarphet. Blant bestselgerne er også dagslinsen Acuvue Moist samt Acuvue Moist Multifocal. Det er en progressiv endagslinse som slipper inn ekstra oksygen til øyet. Vi har også Acuvue Moist Multifocal for deg med skjeve hornhinner. Du kan nå kjøpe Acuvue linser til en god pris ved å benytte deg av kampanjetilbudet vårt.

 1. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe 30 stk linser
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe
  30 stk linser
  kr 263
  LIFESTYLE
 2. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism 30 st/box
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
  30 st/box
  kr 282
  LIFESTYLE
 3. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe 90 stk/pk
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe
  90 stk/pk
  kr 603
  LIFESTYLE
 4. Acuvue Oasys for Astigmatism 6 stk/pk
  Acuvue Oasys for Astigmatism
  6 stk/pk
  kr 302
  LIFESTYLE
 5. Acuvue Oasys 6 stk linser
  Acuvue Oasys
  6 stk linser
  kr 243
  LIFESTYLE
 6. 1-Day Acuvue Moist Multifocal 30 stk/pk
  1-Day Acuvue Moist Multifocal
  30 stk/pk
  kr 258
  LIFESTYLE
 7. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 30 stk/pk
  1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
  30 stk/pk
  kr 246
  LIFESTYLE
 8. 1-Day Acuvue Moist 30 stk/pk
  1-Day Acuvue Moist
  30 stk/pk
  kr 212
  LIFESTYLE
 9. Acuvue Oasys Max 1-Day 30 stk/pk
  Acuvue Oasys Max 1-Day
  30 stk/pk
  kr 379
  LIFESTYLE
 10. Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal 30 stk/pk
  Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal
  30 stk/pk
  kr 439
  LIFESTYLE
 11. 1-Day Acuvue Moist Multifocal 90 stk/pk
  1-Day Acuvue Moist Multifocal
  90 stk/pk
  kr 601
  LIFESTYLE
 12. 1-Day Acuvue Moist 90 stk/pk
  1-Day Acuvue Moist
  90 stk/pk
  kr 470
  LIFESTYLE
 13. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 90 stk/pk
  1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
  90 stk/pk
  kr 564
  LIFESTYLE

Acuvue kontaktlinser

ACUVUE® er et kontaktlinsemerke fra Johnson & Johnson, som har et bredt sortiment av endagslinser og flerdagslinser. ACUVUE® passer for deg som trenger korreksjon for nær- eller langsynthet, alderslangsynthet eller brytningsfeil. Blant bestselgerne er endagslinsen ACUVUE® OASYS 1-Day, som også finnes for deg med skjeve hornhinner. ACUVUE® har i over 30 år arbeidet for å skape en portefølje av linser som kan passe nettopp dine øyne, din livsstil og dine behov, slik at du kan fokusere mer på livet og mindre på kontaktlinsene.

Komfort hele dagen
Bruker du mye tid foran en dataskjerm- eller mobil, eller har du en travel timeplan og et aktivt liv? ACUVUE® OASYS 1-Day endagslinser har en unik teknologi som imiterer tårenes naturlige egenskaper og bidrar til eksepsjonell komfort hele dagen,1 selv ved bruk av digitale skjermer.2

Nesten som om ingenting er der
Alle ACUVUE® kontaktlinser har Invisible Edge Design som er en tynn avsmalnet kant som gjør at øyelokkene lett kan gli over linsene som om ingenting er der.1

UV-blokkering*
Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering* som bidrar til å beskytte øynene mot skadelige UV-stråler.3

Stabilt og klart syn for deg med skjeve hornhinner
ACUVUE® kontaktlinser for brytningsfeil har fire stabiliseringssoner som holder linsen på plass, uansett hvordan du beveger hodet og øynene.4

 

Klart syn på alle avstander for deg med alderslangsynthet
ACUVUE® MULTIFOCAL kontaktlinser har en pupilleoptimalisert design som tilbyr skarpt, klart og stabilt syn på alle distanser og som gjør at du fortsatt kan se både på nært, langt og midt i mellom.5

 

Vanlige spørsmål om Acuvue

Finnes det kontaktlinser som er mer behagelige?

ACUVUE® OASYS 1-Day kontaktlinser har en unik teknologi som imiterer tårenes naturlige egenskaper og bidrar til eksepsjonell komfort hele dagen,1 selv ved bruk av digitale skjermer.2 Disse kontaktlinsene finner du hos Synsam.

Finnes det kontaktlinser for skjeve hornhinner?

ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM er kontaktlinser for deg som har skjeve hornhinner, såkalt astigmatisme. ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM finner du hos Synsam.

Finnes ACUVUE® OASYS 1-Day for skjeve hornhinner?

ACUVUE® OASYS 1-Day findes som toriske kontaktlinser for deg som har skjeve hornhinner, såkalt astigmatisme. ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM finner du hos Synsam.

Kommer ACUVUE® kontaktlinser i endagslinser?

Det finnes ulike typer bruk, avhengig av hvilken ACUVUE® kontaktlinse du velger. Endagslinsen ACUVUE® OASYS 1-Day er beregnet for en dags bruk (mindre enn 24 timer i våken tilstand) og tas deretter ut og kastes.

Kan jeg sove med ACUVUE® kontaktlinsene på?

Det finnes ulike typer bruk, avhengig av hvilken ACUVUE®-kontaktlinse du velger. Flerdagslinsen ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS kan brukes hver dag i to uker eller døgnet rundt i en uke (mer enn 24 timer, inkludert i sovende tilstand). Å sove med linser på passer imidlertid ikke for alle øyne. Følg derfor alltid optikerens anbefalinger for bruk og håndtering. Bestill en synsundersøkelse hos din lokale Synsam-optiker for å finne en løsning som passer for deg.

1. JJV Data on File 2022: Master Brand Claims on Clinical Performance and Overall Material Properties for ACUVUE® Brand Soft Contact Lenses

2. JJV Data on File 2021. ACUVUE® OASYS Family Digital Device Claims (ACUVUE® OASYS, ACUVUE® OASYS 1-Day, and ACUVUE® OASYS with TRANSITIONS™ Light Intelligent Technology).

3. JJV Data on File 2020. ACUVUE® Brand - Eye-Inspired™ Innovations.

4. JJV Data on File 2016. Design Enhancements and Resultant Benefits of ACUVUE® OASYS Brand Contact Lenses 1-Day with HydraLuxe® Technology for ASTIGMATISM.

5. JJV Data on File 2020. ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL Fit and Performance Claims.

 

*Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering som bidrar til å beskytte mot at skadelige UV-stråler kommer inn i hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser er IKKE en erstatning for beskyttende UV-absorberende øyebeskyttelse, for eksempel UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, fordi de ikke dekker hele øyet og det omkringliggende området. Du bør fortsette å bruke UV-absorberende øyebeskyttelse som anbefalt av din optiker. 

For mer informasjon om riktig bruk, stell og sikkerhet, snakk med øyespesialisten din og les bruksanvisningen som er tilgjengelig på ACUVUE® hjemmeside www.acuvue.no. ACUVUE®, ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS, ACUVUE® OASYS with TRANSITIONS™ Light Intelligent Technology (Transitions™, the Transitions™ logo and Transitions™ Light Intelligent Technology™ are trademarks of Transitions Optical, Inc. used under license by Transitions Optical Limited), ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL, ACUVUE® OASYS 1-Day, ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM, HydraLuxe® og EYE-INSPIRED™ er varemerker som tilhører Johnson & Johnson. © Janssen-Cilag AS 2022. PP2022MLT6704