Firmaavtaler


Hele 65% av yrkesaktive jobber foran en pc. Ikke alle er klar over at det å bruke store deler av dagen foran en skjerm er veldig utfordrende for øynene. Heldigvis er det stadig flere bedrifter som tar dette på alvor.

I Synsam har vi kunnskap om hvilke krav dette stiller til synet. I tillegg har vi butikker over hele landet, slik at også store kjeder kan inngå firmaavtale med oss.

Plager som stiv nakke, muskelspenninger, konsentrasjonsproblemer, hodepine, dårlig ergonomi og følelse av tretthet kan være årsaken til at mange anstrenger synet og øyene. Det viser seg faktisk at 2 av 3 nordmenn har behov for en egen brille på jobb.

Ønsker du bedriftsavtale kontakt: Bedrift@synsam.com

Du kan også opprette avtalen direkte på vår bedriftsavtale-portal her

Nyttige linker:
Les mer om arbeid og syn
Dette sier Arbeidstilsynet om databriller

For deg som arbeidstaker


Databriller- for deg som er ansatt


Finn informasjon om de reglene som gjelder for databriller, hvordan du går frem og hva en synsundersøkelse hos Synsam innebærer.

Les mer her

 

Vernebriller- for deg som er ansatt


Finn informasjon om de reglene som gjelder for vernebriller, hvordan du går frem og hva en synsundersøkelse hos Synsam innebærer.

Les mer her

 

For deg som arbeidsgiver


Øynene er noe det viktigste vi har. Derfor er det viktig for oss i Synsam å hjelpe deres ansatte med  og se bedre. Vi hjelper til med både databriller og vernebriller.  

Mail oss: bedrift@synsam.com

Les mer her


 

Fem enkle tips for å unnvike trøtte øyne


Det finnes fem enkle tips å tenke på for å unnvike trøtte skjermøyne. Les mer om hva du skal tenke på og hva du skal tenke på rundt din daglige arbetsplass.

Fem tips

Bestill synsundersøkelse


Alle som arbeider foran dataskjerm større deler av dagen har rett til en synsundersøkelse betalt av arbeidsgiver.

Ta vare på dine øyne og bestill synsundersøkelse!

 

Bestill time her