medlemsfordeler

Synsam Friends Medlemsfordeler

50% rabatt på brille nummer to 

Det kan være praktisk å ha to forskjellige briller for ulike behov, eller bare et ekstra pent par til fest. Som medlem i Synsam Friends får du alltid 50% rabatt på brille nummer to. Tilbudet gjelder ved kjøp av komplette briller der rabatten gjelder den rimeligste brillen. Brillene må bestilles samtidig. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

100 dagers bytterett på briller

Passet ikke brillene da du prøvde de hjemme?  Med Synsam Friends får du hele 100 dagers bytterett på brillen. Det betyr at du kan bytte brillen din innen 100 dager hvis du finner ut at du ikke liker de likevel. Hvis du bytter til brille med høyere pris, betaler du mellomlegget. Hvis du bytter til en brille med lavere pris, gir vi deg en tilgodelapp på mellomlegget. Du kan ikke bytte til kontanter. Garantien gjelder ikke ved bytte av glass som følge av forandring eller medisinsk endring av synet. 

30 dagers åpent kjøp på solbriller 

Uansett om du handler i nettbutikken eller i en fysisk butikk, får du som medlem i Synsam Friends 30 dagers åpent kjøp ved kjøp av solbriller. Slik kan du prøve solbrillene hjemme i fred og ro. Ordningen gjelder solbriller uten styrke som er "plombert" og som ligger i originaletuiet, mot fremvisning av kvittering.  

Etterkontroll hos optiker i ett år 

Vi har 100% trygg garanti på våre briller. Din synsløsning skal alltid fungere optimalt. Dersom du er i tvil vil alle kontroller forbundet med kjøpte løsning være kostnadsfrie i 12 måneder etter kjøpet. Ta kontakt med oss for å avtale tid. 

Livslang etterjustering av brillene 

Når du har kjøpt briller hos Synsam, er du alltid velkommen inn i nærmeste butikk for å justere innfatningen om det trengs. Ikke vær redd for å be om hjelp – innfatningen skal sitte komfortabelt. 

Kostnadsfrie reservelinser 

Er du på ferie og har mistet en kontaktlinse? Ble en av kontaktlinsene plutselig ødelagt? Eller ble ikke de nye kontaktlinsene levert i tide? Da kan du som medlem alltid stikke innom en av butikkene våre og få med deg reservelinser helt kostnadsfritt. Dette gjelder så langt lageret i butikk rekker.

Kostnadsfrie prøvelinser 

Etter din kontaktlinseundersøkelse kan du prøve optikerens anbefalte linser helt uten kostnad i en kort periode*. Om du velger å fortsette med de anbefalte kontaktlinsene, kan du enten kjøpe flere kontaktlinser i butikk, på synsam.no, eller enda bedre: abonnere på kontaktlinsene, så får du dem rett hjem i din postkasse. *Dette gjelder så langt lageret i butikk rekker.

Medlemstilbud 

Som medlem får du tilsendt aktuelle tilbud og kampanjer. Alle våre medlemmer får nyhetsbrev med rabatter, konkurranser og arrangementer rett i innboksen. 

dele opp betalingen

Del opp betalingen 

Av og til kan det passe bra å dele opp betalingen. Synsam samarbeider med Resurs Bank for at du som medlem kan dele opp betalingen ved kjøp – uten å betale noe ekstra. Delbetalingen hos Synsam er nemlig akkurat like billig som å betale hele summen med en gang. Tilbudet gjelder kun i Synsams fysiske butikker – ikke i nettbutikken. 

Briller, solbriller eller kontaktlinser: Uansett hva du kjøper, kan du velge å dele betalingen opp til 24 måneder. Det er ingen ekstra avgifter, renter eller forskuddsbetaling. Den effektive renten er null prosent.  

Vi må imidlertid foreta en kredittsjekk* ved oppstart av delbetaling hos Resurs Bank. Du får svar på den mens du venter. 

* Kredittsjekken innebærer at selgeren leverer en begjæring om kredittopplysninger fra det kredittopplysningsselskapet butikken samarbeider med. Som kunde får du sendt hjem en kopi som informerer om at opplysninger om deg er sendt ut. Kredittsjekk er standard, og selgeren (lånegiveren) gjør en vurdering av opplysningene ut fra en mal. Malen som brukes krever for eksempel at du ikke har noen betalingsanmerkninger, skylder skatt e.l.

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg melde meg på? Hvordan utnytter jeg tilbudene? Vi svarer på ofte stilte spørsmål om medlemskapet i Synsam Friends. 

Ofte stilte spørsmål

Medlemsvilkår

Her har vi samlet alle våre vilkår slik at du kan lese om hva som gjelder for medlemmer av Synsam Friends.