Handlekurven din er tom!
Medlemsvilkår

Medlemsvilkår

Velkommen til Synsam Friends! Vi er glade for at du vil delta og dra nytte av våre tilbud og fordeler. Synsam Friends er opprettet for at vi skal kunne gi deg en rekke fordeler – og våre beste tilbud. Som medlem får du blant annet informasjon om aktiviteter og arrangementer i tillegg til nyttige og morsomme nyheter knyttet til Eye Fashion og øyehelse.

For at vi skal ta vare på deg på best mulig måte, trenger vi litt informasjon om deg. Her har vi samlet alle vilkårene slik at du kan lese om hva som gjelder for medlemmer av Synsam Friends.

Medlemskap

Ved å registrere deg som medlem, godkjenner du denne avtalen for medlemskapet ditt i Synsam Friends. Disse vilkårene trer i kraft når du godkjenner avtalen muntlig i en Synsambutikk, og gjelder inntil videre.

Denne avtalen inngås mellom deg som privatperson og Synsam Group Norge AS (org.nr. 994 496 903) («Synsam», «vi», «oss»), Karl Johans gate 6B, 0154 Oslo.

Det koster deg ikke noe å bli eller være medlem. For å kunne bli medlem må du imidlertid ha fylt 16 år samt være registrert i det norske folkeregistret. Medlemskapet er personlig og gjelder i Synsams butikker i Norge.

Denne avtalen med medlemsvilkår kan bli oppdatert, den nyeste versjonen vil alltid ligge på Synsam.no. Hvis vi gjør noen vesentlige endringer i avtalen, varsler vi deg via e-post eller via de andre kontaktopplysningene du har gitt til oss, i god tid før endringene trer i kraft. Hvis du ikke godkjenner våre endringer av avtalen, vil du alltid ha rett til å avslutte medlemskapet ditt i Synsam Friends.

Hvis du som medlem ønsker å avslutte medlemskapet, uansett årsak, ber vi deg informere Synsams kundeservice om det, på customerservice@synsam.com.

Ved oppsigelse opphører avtalen å gjelde etter tretti (30) dager. Fra og med oppsigelsen vil du ikke lenger kunne utnytte medlemsfordelene eller merverdien som medlemskapet innebærer.

Medlemsfordeler

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, endre, bytte ut eller tilby deg andre og nye medlemsfordeler. De tilbudte medlemsfordelene kommer fra Synsam, og noen ganger kommer de fra Synsam sammen med Synsams samarbeidspartnere.

Alle oppdaterte medlemsfordeler finner du her.

Kommunikasjon

Ved å bli medlem godkjenner du at vi sender deg både generelle og personlig tilpassede fordeler, tilbud og annen relevant informasjon gjennom de kanaler som du har godkjent. 

For å kunne forbedre vår service til deg og andre kunder, gjennomfører vi stadig kundeundersøkelser via for eksempel e-post og hjemmesiden. I disse undersøkelsene kan du noen ganger bli bedt om å fylle ut personlige og/eller demografiske opplysninger. Det er alltid helt frivillig å svare på disse undersøkelsene.

Dersom du ikke ønsker å motta tilbud via en eller flere kanaler, kan du kontakte Synsams kundeservice eller ringe oss. Legg merke til at hvis du stanser kommunikasjonen, vil vi ikke lenger kunne informere deg om aktuelle fordeler m.m. fra Synsam Friends.

Behandling av personopplysninger

For å kunne oppfylle forpliktelsene våre i Synsam Friends, må vi behandle personopplysningene dine. Du finner mer informasjon om dette i Synsams personvernerklæring.

Behandlingen av personopplysningene gjøres for å gi deg personlig tilpassede tilbud i Synsam Friends, og kan blant annet baseres på kjøpshistorikk, oppgitte interesser og klikkhistorikk.

Basert på denne behandlingen av dine opplysninger, gjennomfører vi analyser som kan føre til at du plasseres i en kundegruppe. Du kan for eksempel få ekstra gode tilbud på produkter vi tror du liker ut fra for eksempel tidligere kjøp. Ulike medlemmer kan derfor få ulike tilbud og rabatter.

Hvis du skulle velge å delta i konkurranser eller arrangementer vi organiserer sammen med samarbeidspartnerne våre, kan personopplysningene dine bli delt med dem. Personopplysningene kan også bli delt med samarbeidspartnere for analyser der formålet er å forbedre Synsam Friends. Vi kan vi komme til å dele funksjonen som behandlingsansvarlig med samarbeidspartnerne våre, for behandlingen av personopplysningene dine innenfor rammen av konkurransen eller arrangementet.

Vi vil bare behandle personopplysningene dine hvis det er nødvendig for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg i henhold til denne avtalen. 

Hvis du vil avslutte medlemskapet ditt, vil vi innen tretti (30) dager fjerne personopplysningene som er koblet til ditt medlemskap. Selv om du går ut av Synsam Friends, kan vi fortsatt komme til å behandle enkelte personopplysninger om deg i situasjoner hvor det er nødvendig, f.eks. opplysninger koblet til deg som pasient og kunde hos oss samt når det er lovlig pålagt.

Hvis du har spørsmål om hvordan vi behandler personopplysningene dine, kan du gjerne kontakte vårt personvernombud på GDPR.Norge@synsam.com.

Kundeservice

Vi har som mål at medlemmene våre skal oppleve medlemskapet som fordelaktig. Hvis du har spørsmål om Synsam Friends, eller hvis du har forslag eller synspunkter om ting vi kan forbedre, vil vi sette stor pris på om du sender synspunktene dine til customerservice@synsam.com. Du kan også alltid kontakte vår kundeservice på telefonnummer 22 42 20 00.

Ansvarsbegrensning og gjeldende lov

Vi tar ikke ansvar for tap eller skader som skyldes feil knyttet til ditt medlemskap i Synsam Friends. Legg imidlertid merke til at ansvarsbegrensningen ikke omfatter Synsams ansvar i henhold til lovpålagte krav.

En forutsetning for medlemskapet er at du følger våre vilkår og norsk lovgivning. Det betyr at medlemskapet ikke kan brukes på en måte som gjør at Synsam eller andre rammes av uleilighet eller skade.

Vi forbeholder oss retten til å avvise, inndra eller avslutte ditt medlemskap i Synsam Friends ved rimelig mistanke om ulovlig bruk eller misbruk av våre tjenester, bedrageri eller annen tilsvarende hendelse eller atferd.

For denne avtalen skal norsk lov gjelde.

Vi vil først og fremst prøve å løse tvister ved å oppnå enighet mellom deg og Synsam. Tvister knyttet til tolkningen eller anvendelsen av disse vilkårene, skal behandles i samsvar med norsk lov og skal, hvis kunden og Synsam ikke kan løse tvisten ved å komme til enighet, avgjøres av sivil domstol.

Medlemsfordeler

Medlemsfordeler

Det finnes mange gode grunner til å bli medlem i Synsam Friends. Her lister vi opp alle fordelene.

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg melde meg på? Hvordan utnytter jeg tilbudene? Vi svarer på ofte stilte spørsmål om medlemskapet i Synsam Friends.