Fotballmagasinet


Se bedre. Spill bedre.

Historisk samarbeidsavtale på plass mellom Serieforeningen for kvinnefotball og Synsam Norge


Synsam blir offisiell ligapartner for Toppserien fra 2018, den første avtalen inngått av kvinnefotballen selv noen gang

 

Dette er en historisk avtale og vi er veldig stolte, sier daglig leder i Serieforeningen for kvinnefotball Hege Jørgensen. – Avtalen med Synsam er viktig både kommersielt og sportslig. Synet er helt sentralt for å kunne prestere godt. Å kunne tilby profesjonalitet rundt dette til spillerne våre er fantastisk. At tilbudet også gis til de yngre jentene i klubbene, henger veldig godt sammen med vårt fokus på talentsatsingen.

- For oss som bedrift er spillere i Toppserien forbilder. Hver dag går de på trening med motivasjon, dedikasjon og et grunnleggende ønske om å bli bedre. Kvinner i idrett fortjener partnere som ser dette, og selv er jeg stolt av at Synsam Norge og Toppserien har inngått denne avtalen. Vi skal levere godt syn til norsk toppfotball, og bidra med vår kompetanse i utviklingen av denne sier Trond Gudbrandsen, administrerende direktør i Synsam Norge.

En del av avtalen med Synsam innebærer følgende for klubbene:

  • Alle lag i Toppserien får i løpet av to år gratis synstesting, optimalt syn og synstrening rettet mot fotballen.
  • Alle Toppseriens rekruttlag, J19 og J16 lag får i løpet av to år gratis synstesting, optimalt syn og synstrening rettet mot fotballen.
  • Synstest som en del av den medisinske sjekken ved signering av spillere

Synsam er stolte av å være offisiell leverandør av godt syn til norsk toppfotball!