Lifestyle Magazine


Bli inspirert

Brillefin


Jeg har brukt briller i snart to år nå. Det var en lettelse å finne ut at jeg trengte briller for jeg ble så trøtt i øynene på slutten av dagen. Nå passer jeg på å jobbe med briller på og bruke de store deler av hverdagen og det hjelper veldig. Jeg er litt nærsynt men jeg har også skjeve hornhinner og det er det som gjør øynene mine så trette. I løpet av dagen så blir de slitne av å jobbe litt ekstra for å se riktig så det er derfor jeg også opplever å se litt dårligere på slutten av dagen.

Jeg angrer litt på at jeg ikke sjekket synet mitt tidligere, for jeg har egentlig alltid synes at briller er så fint! Nå som jeg bruker briller nesten hver dag så vil jeg også ha muligheten til å variere litt. Selv om jeg hovedsakelig velger briller som passer til ansiktet mitt så er det veldig gøy å kunne leke med ulike utrykk. Briller er et tilbehør som kan gjøre et skikkelig statement!

I år så er jeg så heldig å få være ambassadør for Synsam. De har et imponerende utvalg av designmerker i både solbriller og briller, og nå har de lansert to nye varemerker D. Arnesen og Fellepini som er ekslusive for Synsam. Med de nye merkene så ønsker Synsam å tilby stilrene og vakre innfatninger til en rimeligere pris.

Jeg fallt med en gang for Fellepini, de har klassiske innfatninger med inspirasjon Italia. Jeg synes at brillene er delikate og moderne, med  noen fine detaljer. D. Arnesen heller mot dansk design og eleganse, enkle og stilige briller.

Jeg synes det er så kult at Synsam lager fine briller til en bedre pris. Det gir oss brillebrukere mulighet til å eie en brille til hver stil og anledning. Jeg må jo innrømme at jeg er kanskje litt kjedelig og jeg har gått for flere klassiske briller, men det er uansett veldig gøy å kunne variere mellom flere klassiske modeller.

Jeg har på meg et par briller fra  Fellepini i modellnummer 6005 C2 50, du finner de her. De er ikke tilgjengelig på nett enda, men du kan få hjelp med å finne de i din nærmeste Synsam butikk. Du kan lese mer om de to nye merkene Fellepini og D. Arnesen og se flere av modellene her.

- Emilie Tømmerberg

Klassisk og dristig fra Fellepini
 1. Fellepini 5012 C1 56
  Fellepini
  5012 C1 56
  kr 1 200 Pris brilleinnfatning
  Kjøpe på nettet
 2. Fellepini 6004 C1 51
  Fellepini
  6004 C1 51
  kr 1 200 Pris brilleinnfatning
  Kjøpe på nettet
 3. Fellepini 5009 C1 52
  Fellepini
  5009 C1 52
  kr 1 500 Pris brilleinnfatning
  Kjøpe på nettet