Svømmebriller med styrke


Ser du ikke under vann fordi du må ta av deg brillene? 

I program 2 fortsetter deltakerne å konkurrere inndelt i jente-og guttelag.

De befinner seg i Bømlo i Hordaland og skal gjøre noe som ikke tidligere har vært gjort i 71° nords historie - gjennomføre en svømmeetappe. De skal svømme fra Bømlo til Fitjar og de gjør lurt i benytte seg av de mange øyene i området, både fordi de må finne frem til ulike poster og for å forhindre at svømmestrekkene blir for lange. I svømmeetappen bruker deltakerne svømmebriller. 

Visste du at Synsam Sports selger svømmebriller både med og uten styrke?

Når du velger svømmebriller, er det viktig å ta hensyn til glassenes tetning og passform. Sammen med svømmebrillene får du en pusseklut som motvirker dugg, men det kan også være smart å kjøpe en anti-dugg-spray som reduserer risikoen for dugg. 

SVØMMEBRILLER MED STYRKE

Visste du at Synsam Sports selger svømmebriller både med og uten styrke?

Vi har svømmebriller med glass i alle styrker. De enkleste er de med ferdige styrker. Det er også mulighet til å kombinere ulike styrker på høyre og venstre øye. Vi tilbyr svømmebriller med akkurat den styrken du trenger. Vi har per i dag laget svømmebriller med styrker fra -12,00 til +9,50, noe som betyr at vi kan imøttekomme de fleste behov. Svømmebriller med ferdige styrker har lett "røykfargede" plastglass, og de brillene vi tilpasser selv leveres som regel med ufarget plastglass. Brillene kan også fåes i ulike fargetoner som gult, brunt og grått. 

ER DU KONTAKTLINSEBRUKER?

Dersom du er linsebruker kan linsene falle ut i vann, eller komforten kan bli dårligere. Derfor bør du bruke svømmebriller uten styrke. 

foto: Matti Bernitz 

HER FINNER DU SYNSAM SPORTS

Synsam Sports finner du i et utvalg av våre Synsam-butikker over hele Norge.

Finn Butikk