Du har vurdert dine nåværende kontaktlinser som 8 eller lavere
 

Nesten alle kan bruke kontaktlinser, så risikoen for at du trenger å slutte å bruke kontaktlinser er veldig liten. Derfor er det så utrolig viktig at du som kunde føler deg komfortabel med å fortelle optikeren din når du opplever at øynene dine blir tørre, slitne eller at du ser uskarpt når du bruker kontaktlinsene dine. Mest sannsylig så opplever du problemer som er helt unødvendige - og at det bare kan være å endre til en annen type kontaktlinse som kan hjelpe deg.

Øyehelsen din er vår høyeste prioritet - bestill en øyeundersøkelse hos oss, så snakker vi i fred og ro om de optimale kontaktlinsene for akkurat deg.

Har du behov for en synsundersøkelse?
 

Hvilke utfordringer opplever du ved bruk av kontaktlinser?


 

Tørre øyne

Tørre øyne

At dine øyne føles tørre, slitne eller at du ikke kan bruke kontaktlinser så lenge som du ønsker, kan skyldes flere faktorer som aktiviteter og miljøer - som for eksempel mye tid foran digitale skjermer eller lengre opphold i rom med klimaanlegg. I disse tilfellene anbefaler vi kundene våre å prøve ACUVUE® OASYS 1-Day som har tårelignende molekyler innebygd i linsene. Studier har vist at 8 av 10 kunder som bruker linsene, sier at øynene ikke lenger føles tørre og at de aldri eller bare sjeldent opplever slitne øyne*

* JJV-data på fil fra 2015, evaluering av en ukes daglig bruk, n = 119 som bruker myke kontaktlinser, 81,5% har sjelden / aldri opplevd tretthet i øynene.

Ukomfortable linser

Ukomfortable kontaktlinser

Ulike typer kontaktlinser kan brukes i forskjellige lengder før du skifter par, for eksempel en-dags kontaktlinser, to-ukers kontaktlinser eller månedslinser. Hvis du bruker kontaktlinsene dine over lengre tid, kan det dannes et belegg på linsen som kan føre til at du opplever dårligere komfort eller dårligere synskvalitet. Av hensyn til øyehelsen din anbefaler vi derfor at du velger en-dags kontaktlinser, slik at du får nye kontaktlinser hver dag. Med ACUVUE® OASYS 1-Day får du den samme høye komforten og god synskvalitet hver dag.

Tåkete syn

Tåkete syn

Det er vanskelig å si hva dette skyldes uten at du kommer til oss for en ordentlig undersøkelse - først og fremst er det viktig at du har riktig styrke i kontaktlinsene dine. Hvis du har brytningsfeil, spiller det også en stor rolle at linsen er stabil på øyet og ikke roterer slik at du får et skarpt og tydelig syn. Det kan også være at du har en liten brytningsfeil, men ikke har fått den rettet. ACUVUE® OASYS 1-dagers for ASTIGMATISM har et øyelokkstabilisert design som holder linsen stabil på øyet når du blinker.

  1. ACUVUE® OASYS 1-Day

ACUVUE® OASYS 1-Day


ACUVUE® OASYS 1-Day er en-dags kontaktlinser som gir høy komfort og god synskvalitet. De innebygde tårelignende molekylene hjelper til med å holde tårefilmen stabil, motvirker tørre og trette øyne og gir deg en klar og skarp visuell opplevelse. Perfekt for deg som stiller høye krav til linsene dine og ikke er villig til å gå på kompromiss.

Kjøp linser

Hva skjer hvis det viser seg at de kontaktlinsene som jeg bruker i dag ikke er optimale for mine øyne?

 

Det er null stress! 

Det viktigste for deg er at din optiker får muligheten til å forstå de utfordringene som du opplever med dine kontaktlinser, og kan kartlegge dine behov. Det kan faktisk være at behovene dine har endret seg siden sist. Noen ganger kan det også være at det er lettere å rangere følelsene din på en skala, som den du svarte over, enn å sette ord på hva du opplever. Når du kommer til oss for en undersøkelse, kan vi stille spørsmål som: Hvor ofte du opplever at øynene dine føles tørre eller trette?, Er kontaktlinsene dine komfortable? eller Kan bruke linsene så lenge som du ønsker? 

Hos Synsam gjør vi også en grundig undersøkelse av din øyehelse, for å kunne oppdage potensielle endringer som kanskje ikke alltid merkes med en gang. Når vi har en bedre ide rundt hvordan du opplever dine nåværende kontaktlinser, er det lettere å tilby deg akkurat de kontaktlinsene som vi vurderer kan passe deg - kontaktlinser som optimaliserer din synskomfort og synskvalitet.


 

Fri frakt og rask levering

Hos Synsam kan du kjøpe linser på nett til en god pris, og vi tilbyr alltid fri frakt og rask levering. Bestiller du linsene dine før kl. 15.00, vil du ha dem i postkassen allerede dagen etter.

Kjøp linser

Bestill synsundersøkelse

Hvis du har behov for en synsundersøkelser før du bestiller nye kontaktlinser kan du alltid bestille en time her på websiden.

Bestill nå