Kontaktlinser med soldemping


Har du irritert deg grønn over solbriller som er i veien, faller av, knuser og henger seg fast, kan kontaktlinser med soldemping være den perfekte løsningen for deg. Du ser godt, og slipper å myse mot sola.

- Jeg varierer mellom daglinser og briller til vanlig, forteller Cathrine Eide, som er toppdommer i damefotball. - Men når jeg skal dømme, er det viktig å se skarpt, slik at jeg kan ta de riktige avgjørelsene. Da nytter det ikke med solbriller, som har en tendens til å falle av når det minst passer.

Linser med soldemping fungerer ypperlig
Cathrine Eide har ikke tid til å tukle med briller og sånt under fotballkamper, og hun er svært fornøyd med kontaktlinsene med soldemping. Hun forteller at linsene er behagelige å ha på, og er helt ypperlige til utendørs bruk.

- Jeg bruker også linser med soldemping når jeg selv trener ute, enten jeg løper eller sykler, sier Cathrine Eide. Og de er vel verdt pengene sine.

Praktiske ved alle utendørs aktiviteter
Kontaktlinser med soldemping kan selvsagt brukes hvor som helst, året rundt. Men det er først og fremst utendørs vi har behov for soldempingen.

Mange har prøvd seg frem med ulike løsninger, som kontaktlinser solbriller, solbriller med styrke, briller med løs solbeskyttelse eller rett og slett mysing.

Nå kan du glemme alt dette, og se bedre i solskinn enn noen gang, takket være kontaktlinsene med soldemping.

Dette er gode nyheter både for mosjonister og aktive idrettsutøvere, og mange har allerede tatt de populære linsene i bruk.

Brukes av dommer i Euro 16 teamet
Kim Thomas Haglund er fotballdommer i Euro 16 teamet.
- For meg er de nye linsene gull verdt, sier han.
- Før hadde jeg ingen hjelpemidler mot sola, for caps og solbriller er utelukket å bruke.

Kim Thomas Haglund forteller at selv om han aldri har brukt linser før, synes han linsene med soldemping er enkle å bruke.

- Endelig kan jeg dømme i solskinn, uten at sola ødelegger sikten, sier han fornøyd.

Fantastiske til vannsport
Å beskytte øynene mot sola når man driver med vannsport, har lenge vært problematisk. Og alle som har prøvd å bade med solbriller, enten de er med eller uten styrke, vet hvor lite man ser, etter at sjøsprøyten har truffet brilleglassene for første gang.

Nå kan du i stedet sette inn linser med soldemping, og nyte både sola og vannet. Dette er perfekt for de som driver med seiling, surfing, kiting, padling eller annen vannsport, men også for deg som bare vil slappe av og lese bok på stranda, innimellom svømmeturene. Det er ingen briller som skal tas av og på før du går ut i vannet, du slipper å dra med deg brilleetuiet, som du ellers ville trengt til solbrillene. For hvem har vel ikke opplevd å brekke en brillestang når man har lagt solbrillene fra seg på et tilfeldig sted?

For ikke å snakke om å glemme dem igjen...

Utendørs idrett med nærkontakt
Å spille håndball, fotball eller annen utendørs lagidrett med briller, er sjelden en suksess. Går du i klinsj med motspilleren, er det litt for dumt å henge fast i brillene, knuse eller brekke dem. Med soldemping i linsene, slipper du å bekymre deg for både brillene og sola, og kan heller bruke energien på å bekjempe motstanderen.

Og det er vel det du helst vil?

Disse kontaktlinsene fås både med og uten styrke. Kom innom nærmeste Synsam butikk så hjelper vi deg!