Vi renser havet for plast

Hvert år havner nærmere 8 millioner tonn brukte fiskegarn, plastflasker og plastsandaler i havet. I 2050 er det beregnet at det vil være mer plast enn fisk i verdenshavene.

Vi skal være et ansvarlig og innovativt selskap som finner nye løsninger. Som et steg i riktig retning har vi utviklet en unik brillekolleksjon med innfatninger av 100 % gjenvunnet plast fra havet.

Kolleksjonen heter Fellepini x Sea2See og består av ulike modeller i forskjellige farger og utførelser, kalt opp etter hav rundt om i verden.

Brilleinnfatningene er utviklet i samarbeid med den spanske organisasjonen Sea2See, som ved hjelp av lokale fiskere samler inn og produserer nye produkter av plast.

Med Fellepinis nye kolleksjon vil vi i Synsam gjøre det enklere for kundene å ta bevisste valg slik at vi sammen kan bidra til positiv forandring.

Fellepini x Sea2See

 

 

LES MER OM VÅRT BÆREKRAFTSARBEID

 1. Vi tar ansvar for miljøet

  Vi i Synsam ser at vi har både ansvar og mulighet til å bidra til å nå de globale klimamålene som FN har satt. Les mer om hvordan Synsam jobber aktivt med miljøarbeid.

  synsams miljØarbeid

 1. Vi tar ansvar for samfunnet

  Synsam ønsker å være med og skape et bedre liv for mennesker og samfunnet for øvrig. Derfor jobber vi også med sosial bærekraft.

  sosialt ansvar

 1. Vår visJon

  Les mer om Synsams visjon og strategi for å nå de bærekraftige målene.

  vår visJon