Årets solbrilletrender


med moteekspert Silje Pedersen

Silje Pedersen er betraktet som en av Norges fremste moteeksperter. Hun har erfaring som moteredaktør for KK og Henne, er stylist og journalist. Hun har reist mye og har vært på  Fashion Weeks i motehovedstader verden rundt. Her i Synsam Magazine viser hun årets solbrilletrender!


"Solbriller er det ultimate tilbehøret! Med en ny solbrille gir du antrekket et løft og forandrer stilen på 1-2-3." -Silje Pedersen
 

FARGEDE GLASS

Solbriller med glass i alle regnbuens farger har blitt populært de siste årene. De hotteste fargene i år er rosa, gult og grønt. I disse bildene har Silje stylet en kul kordblazer med en statement solbrille fra GUCCI. Glitterdetaljene og de gule glassene løfter antrekket til nye høyder. 

SPISSE CATEYE SOLBRILLER

I år er det spisse cateyes som gjelder blandt motefiffen, jo smalere jo bedre. Disse sorte fra SAINT LAURENT gir edge og attitude til ethvert antrekk. Hvis du ikke våger å bruke de aller spisseste modellene, er de klassiske, og litt større cateye modellene fortsatt moderne. Vi anbefaler cateye solbriller fra FELLEPINI. Her får du mye for pengene, med vakker design og behagelige polariserte glass til en overkommelig pris. 

BLI INSPIRERT! CATEYE SOLBRILLER
 1. Fellepini S16 C27 5815
  Fellepini
  S16 C27 5815
  kr 1 500

PERLER, STRASS, DIAMANTER OG GLITTER

90-tallet er tilbake for fullt, og en stor nittialls-trend som har gjort et comeback er bling-bling trenden. Nå skal alt glitre, fra GUCCI solbrillene i det første antrekket, som var innrammet med rosa glitter, til denne perlebelagte skjønnheten fra FENDI, som kan kjøpes i utvalgte Synsam butikker i hele norden. Trikset er å la tilbehøret skinne, men holde resten av antrekket klassisk, som Silje har gjort i dette antrekket. 

"Personlig så har jeg en ganske stor solbrillegarderobe og liker å variere etter humør og antrekk. Noen ganger blir det feminint, andre ganger klassisk eller trendy. Jeg er både svak for store statementbriller med glitter og perler eller mer klassiske fasonger du kan ha i en evighet."  -Silje Pedersen

Glitter, perler og strass
 1. Fellepini S18 C35 5221
  Fellepini
  S18 C35 5221
  kr 1 400

Solbrillene i bildene finnes i utvalgte Synsam butikker i hele Norge, Sverige, Danmark og Finland. 

Bloggen til Silje Pedersen finner dere her: MOTESILJE.COM
Instagram: https://www.instagram.com/motesilje
Foto: John Kerlefsen 
Tekst: Ingrid Holm
Sminke: Linda Nicolaysen