WAI TRENDBLOGG SOLBRILLER VÅREN 2020

 

Highlights

Sesongens solbriller byr på spennende former og farger med innslag av trender fra ulike tiår. Den sterkeste trenden er dog den personlige stilen!

Både mørke og lysere sollinser er i trendbildet om dagen. Materialet og formene er mange og kan mikses om hverandre. Man kan si at trenden er å ikke ha en en veldig utpreget stil men heller la det personlige valget stå i sentrum. Derfor er det helt rett å velge og vrake blandt nyhetene og finne sin egen unike stil.

En trend som virkelig har skutt i været finner vi i vår nye kolleksjon fra FELLEPINI. Ti herlige modeller som virkelig tar for seg både farge og form. Modellene skiller seg ut og har ekstra kraftige sollinser som virkelig løfter designet.

Det futuristiske uttrykket gir eieren en distinkt look. Solbrillene har kraftige linser i ett helt stykke uten ramme. Alle kanter er nøye polert for et avrundet og behagelig ytre med en lukseriøs følelse. De har justerbare stenger og er matte eller blankpolerte i smidig, rustfritt stål. Ikke gå glipp av denne kolleksjonen. Det er en MUST HAVE!

  1. Fellepini 6004 C1 51

En solbrillekolleksjon tar form


Jeg husker en ettermiddag på en café et sted i Norditalia , jeg hadde lagt fra meg brillene mine da jeg noterte meg at innfatningen skapte en spennende skygge på bordet.
Den skyggen ble min inspirasjonskilde for en hel solbrillekolleksjon. Så ”enkelt” kan det være iblant.

Med skyggen i tankene skaptes de store og kraftige sollinsene og kolleksjonens fargesetning kom til takket være en velduftene blomsterbukett som sto på cafébordet. Et eksempel på det er dramatiske, grønntonede glass og en transparent lyserød linse som passer like bra til å bruke ute som inne!

Trendy former


Det finnes flere ulike former i solbrillekolleksjonen fra Fellepini. Som en skålformet, oversized unisex-innfatning som kommer i to sterke farger. Den ene i en vakker purpurfarge og den andre med en sofistikert grønn helfarget linse.

En annen form er den myke overdimensjonerte sommerfuglformen. Velg mellon en helfarget linse i lysebrun eller en sprek, gul linse for en modigere look.

I kolleksjonen inngår også den populære Shield-formen. Denne unisexmodellen passer perfekt for den selvsikre personen som gjerne utmerker seg fra mengden. Disse stilsikre mørke solbrillene har en helgrå linse med stiftdetaljer i blankpolert sølvfarge. Den lysebrune sollinsen gir et mer avslappet inntrykk.

Kolleksjonen har også oversized modeller i tillegg til en Fashion Forward Cat-Eye form! Med sine blankpolerte guldstenger oser cat-eye modellen stil og eleganse!

Den heteste trenden er som sagt å vise frem sin personlige stil og nå til våren er det en god blanding av ulike stiler som løfter looken. Farger er som kjent i vinden men for å løfte noen utvalgte stiler velger jeg å mikse en blanding av svarte, mer klassiske solbriller, men også noen solbriller med friskere farger.

Disse solbrillene kommer fra ulike internasjonale motehus som GUCCI, DIOR, SAINT LAURENT, BALENCIAGA, CARTIER, STELLA MCCARTNEY, GIVENCHY, MIU MIU og BOTTEGA VENETA for å nevne noen.

Det sitter i detaljene


Vi ser detaljer som avtagbare deler og markerte stenger som former en sidebeskyttelse mot solen, bl.a fra GUCCI. Andre modeller har skjermer plassert ovenifra, det gjør at innfatningen fungerer utmerket som en minicaps i solbrilleform.

Smalt smalt smalt! Smale innfatninger i ulike former og stiler presenteres av mange motehus. Vi ser dem på mange artister, kjendiser og influencers om dagen så pass på å sikre deg et par om du liker stilen!

 

 

Den som kanskje er aller mest distinkt er solbrilleparet nr. 2 ovenifra og ned der jeg ser en miks av europeisk design med innflytelse fra den kule Koreanske popkulturen K-Pop, det er min personlige tolkning!

Spesielle vinkler og detaljer kan omdanne en ellers klassisk innfatniing til noe ekstra. Jeg er spesielt glad i pilotbrillen som har sollinsen plassert på baksiden av rammen. Konstruksjonen gjør meg nysgjerrig på hele kolleksjonen. Det kjennes kreativt og spennende å forvandle en enkel pilotbrille med en ny finesse!

  1. Mcq MQ0213SA-003 62
    Mcq
    MQ0213SA-003 62
    kr 1 237 kr 1 650
    KAMPANJE Flagship collection

Fine former som løfter hvilken som helst look. En effektiv måte å forsterke en personlig stil! Min favoritt er den første brillen. Denne eksklusive Runwaymodellen er fra  GUCCI. Den har en herlig tyngde og er luksuriøs med lekre stener.

Trenden her handler mer om sammsetningen av materialet og fargevalget. Også disse er et bevis på at personlig stil er i vinden nå.

Elsker du solbrillene med det lilla ekstra anbefaler jeg at du ser deg rundt i vår flagship-collection på nett. Her finner du noen spesielt utvalgte godbiter med det lille ekstra! 
Eller hvorfor ikke velge ett par solbriller med ett bærekraftig materiale fra Stella McCartney som jobber med bærekraftige materialer i sine brillekolleksjoner.
Man kan selvfølgelig se fin ut og velge klimavennlig samtidig!

Vi kommer også til å se mer solbriller med bredere stenger som virkelig utmerker seg! Det er en stil jeg har lengtet etter!

Overdimensjonerte solbriller er alltid rett! Den enkle forklaringen er at man kan gjemme seg bak linsene og være litt annonym, hvem behøver vel ikke det litt nå og da? Her vises noen ulike varianter!

Endelig er våren her, møt den i stil!!
Hilsen Wai