Fugo Optik Synsam Vestkanten


Adresse

Vestkanten Loddefjordveien 2
5171 Bergen

Telefon: 55 50 89 70
E-post: fugo.optikk@synsam.com

Bestill synsundersøkelse

Åpen idag
I dag åpner vi 10:00

Avvikende åpningstider
Ekstra juleåpent 10/12
10:00-20:00
Ekstra juleåpent 11/12
14:00-19:00
Ekstra juleåpent 17/12
10:00-20:00
Ekstra juleåpent 18/12
14:00-19:00

Åpningstider
Mandag
10:00-21:00
Tirsdag
10:00-21:00
Onsdag
10:00-21:00
Torsdag
10:00-21:00
Fredag
10:00-21:00
Lørdag
10:00-18:00
Søndag
Stengt

Velkommen till din optiker på Vestkanten Storsenter i bydel Loddefjord!

Vil du ta en synstest på Vestkanten Storsenter så finner du vår butikk på Vestkanten, Loddefjordveien 2.

Hos oss kan du gjøre forskjellige typer øyeundersøkelser. Våre sertifiserte optikere på Vestkanten Storsenter gjør en grundig øyeundersøkelse og sørger for at du får riktig hjelp - uansett synsfeil, om du har briller eller linser eller er bekymret for øyehelsen din.

Dersom du tar din synstest på Vestkanten Storsenter kan du velge mellom følgende synsundersøkelser:

• Synstest briller

• Synstest linser

• Nytilpassning av linser - for deg som aldri har hatt linser før

• Databriller/vernebriller - synsundersøkelse for deg med rekvisisjon fra arbeidsgiver

 

Kjøp dine briller på Vestkanten Storsenter

Om du vil kjøpe dine briller på Vestkanten Storsenter og trenger hjelp til å velge brilleinnfatning, står våre kundeveiledere til tjeneste - alt slik at du kan finne brillene som er perfekte for deg.

Synstest for briller er vår vanligste øyeundersøkelse, og passer for deg som trenger briller eller bare vil sjekke synet. Optikerne våre gjør da en grundig undersøkelse av øynene og synet ditt. Hvis du også er interessert i linser, vil vi selvfølgelig også hjelpe deg med det.

En normal øyeundersøkelse tar omtrent 30 minutter og utføres på samme måte over hele landet, selv om noen butikker tilbyr flere typer øyeundersøkelser. I butikken vår på Vestkanten Storsenter kan du også kjøpe linsevæske, solbriller, sportsbriller og annet tilbehør du måtte trenge.

Velkommen til synstest på Vestkanten Storsenter!

Synsam har flere butikker i området. Her finner du en listen over alle våre optikere i Bergen

 

Synsam Lifestyle

Synsam Lifestyle brilleabonnement er en sikker løsning tilpasset for dine behov. Abonnementet er skreddersydd til deg, uten uventede utgifter. Velg tre eller flere par, for eksempel progressive briller, lesebriller eller solbriller med styrke - øyeundersøkelsen er inkludert. Du med abonnement har alltid rett til et ubegrenset antall synsundersøkelser, nye briller når synet endres og fullstendig forsikring. Se alle fordelene med Synsams brilleabonnement.

 

Synsam Friends

Hos Synsam har du som er medlem av Synsam Friends bytterett i 100 dager på briller, noe som betyr at vi bytter ut brillene dine hvis du ikke er fornøyd eller hvis de ikke passer. Hvis du opplever at du har nedsatt syn, tilbyr vi også gratis returbesøk hos optikeren din innen 365 dager etter den siste undersøkelsen. Les om alle fordelene ved å bli medlem.