1. solbriller 2022

Trendy solbriller 2022 –
her er brillene som gjelder nå

 

Glitter, gylne toner og uttrykksfulle solbriller – det er noen av vårens trender i 2022. Synsams trendekspert Wai Chan plukker ut sine favoritter.

Gucci GG0783S 001 5725
Gucci GG0783S 001 5725.

Våren er på vei, og lysten etter et par nye solbriller blir større. Vi spurte Wai Chan, sjefsdesigner hos Synsam, hvilke solbriller vi skal velge denne sommeren.

Finn favorittsolbrillene dine, eller skap dine egne favoritter

Sommersesongen 2022 handler om å la kreativiteten flyte fritt og forme sine egne briller eller solbriller. Vi legger også større vekt på å finne og tilpasse våre egne unike favoritter. Disse stilsikre solbrillene fra Gucci kan du også enkelt få med styrke i glassene.

– Med denne 70-tallsinspirerte Gucci-solbriller kan du selv bestemme hvilken farge eller funksjon glassene skal ha, sier Wai Chan.

Ai Shield Midnight C64 9900
Ai Shield Midnight C64 9900.

Markante solbriller som viser mer materiale, er også super trendy nå.

– Du finner overdimensjonerte solbriller, blant mange verdensledende internasjonale varemerker akkurat nå. Som disse solbrillene fra Ai, som er skikkelig tøffe statement briller, sier hun.

En annen uttrykksfull solbrille finner du i disse hybridsolbrillene fra Tom Ford.

–  Disse solbrillene har alle de riktige detaljene. Den særegne maskeformede og solide solbrillen i skilpaddemønstret acetat, med trendy og kontrastrike gule glass som bryter så fint, sier Wai Chan.

Wai Chan om trendiga solglasögon 2022
Wai Chan om solbrilletrender i 2022.

 

Solglasögon 2022

Tips! Du finner flere dristige solbriller i Flagship collection – Synsam.

Tør å ta plass og vekke oppmerksomhet

Versace viser seg frem i vår med sin sportsinspirerte hvite shield-innfatning.

– Denne innfatningen står på ønskelisten til mange fashionistas. Størrelsen har definitivt noe å si her, innfatningen skal dekke halve ansiktet, sier Wai Chan. Takket være vår prøv-brillene-online side fant jeg flere briller jeg ellers ikke ville oppdaget, sier Wai Chan.

Andre inspirerende former som garanterer oppmerksomhet, finner vi hos det verdenskjente varemerket Chloé.

Sesongen byr på flere elegante solbriller og innfatninger med feminin silhuett.

Chloé CH0024S 002 6018.
Chloé CH0017O 006 5318
Chloé CH0017O 006 5318.

– En annen innfatning jeg falt litt ekstra for, er disse solbrillene fra Victoria Beckham. Innfatningen har et synlig metallskjelett som lyser gjennom den dobbeltfargede svarte brillestangen. Men det morsomste er egentlig formen, som minner om en liggende ellipse med finurlige «cut outs», sier Wai Chan.

Wai Chan och David Beckham
Wai Chan og David Beckham.

Er du på jakt etter formsikre innfatninger eller solbriller i herremodell? Da skal du vende blikket mot Victoria Beckhams ektemann David Beckham i stedet.

– Han har også flere trendy innfatninger som havner på min liste denne sesongen. Sist jeg traff David Beckham, fortalte han om inspirasjonen til årets kolleksjon. Blant annet har tatoveringen av talismanen han har på nakken for å beskytte familien, inspirert det langtrukne diamantrutete emblemet som finnes på mange innfatninger og solbriller i kolleksjonen hans, forteller Wai Chan.

David Beckham DB 7064/F/S 2M2 6017
David Beckham DB 7064/F/S 2M2 6017.

 

David Beckham DB 7041/S FMP 4824
David Beckham DB 7041/S FMP 4824.

 

Briller med spennende detaljer

Ta en titt på disse herlige hjerteformede Lou Lou-solbrillene fra Saint Laurent med farget glass.

Solbriller og innfatninger med kjede blir også stadig mer populære.

– Med denne innfatningen følger det dessuten et acetatsmykke for å gjøre det hele enda mer luksuriøst! sier Wai Chan.

Saint Laurent SL 181 LOU LOU 019 54 (i utvalgte butikker)

 

Gucci GG1033S 002 5721
Gucci GG1033S 002 5721 (kun i utvalgte butikker)

 

Ai Square Bold S C30 52-24
 Ai Square Bold S C30 52-24

For deg som er ute etter en unisex-innfatning med en bredde som passer både for damer og herrer, er de store Square Bold-solbrillene fra Ai perfekte

Se også våre populære solbriller fra Ray-Ban och Oakley.

Les mer: Ikke glem at du kan få glassen med din styrke i din styrke slik at de passer innfatningen du har valgt, spesielt om du velger store solbriller. Dobbeltsjekk gjerne med din optiker, for å sikre at din styrke passer inn i innfatningen du har valgt. Bestill synsundersøkelse hos en optiker i dag.