Dame med solbriller

Solbriller med styrke

Å kjøpe solbriller med din styrke betyr at vi tilpasser glassene slik at de passer dine behov. Etter at du har lagt inn bestillingen, slipes glassene og settes inn i en modell av solbriller som du har valgt. Når du bruker solbriller ser du like bra ut som vanlig – men uten å bli blendet av solen.

Hos oss kan du bestille stilige solbriller til dame, herre og barn fra et av våre merker som Ray-Ban, Gucci, Tom Ford og Prada – og mange av dem kan vi tilpasse for deg med din styrke. Enten du trenger solbriller med styrke når du spiller golf, stilige lesebriller med solbeskyttelse til hengekøyen, eller om du ønsker å oppdatere din Ray-Ban Clubmaster, kom innom en av våre butikker så kan vi hjelpe deg.

Prisen på et par solbriller med styrke avhenger av hvilken innfatning du velger, fabrikat, modell og type glass. 

Ray-Ban er en av våre mest populære solbriller og mange ønsker å få dem i sin styrke. 

Vi tilbyr:

• Enstyrke solbriller med styrke

• Progressive solbriller med styrke

• Polariserte solbriller med styrke

• Fotokromatiske solbriller

• Solbriller som lesebriller

• Enstyrke solbriller for barn

Solbriller med progressiv skarphet

Solbriller med progressive glass gjør at du kan se godt på alle avstander, både på avstand og på nært hold. Perfekt når du vil sitte og lese i fluktstolen, men ikke gå glipp av det som skjer i omgivelsene. Dagens progressive glass er høyt utviklet og velger du glass av høy kvalitet slipper du opplevelsen hvor progressive linser kan gjøre verden «gyngete» (gyngeeffekten).

Polariserende solbriller bidrar til å fjerne lysrefleksjonene og egner seg spesielt godt hvis du er ved vannet, for eksempel på sjøen eller på stranden. Det kan forklares som et innebygd filter i glasset som gjør fargene klarere og kontrastene sterkere etter hvert som refleksjonene forsvinner. Polariserende glass egner seg også i andre miljøer hvor lys reflekteres, for eksempel mot en et blank bilpanser. Er du aktiv utendørs har vi også et stort utvalg av sportsbriller fra Oakley som du kan få med din styrke.

Fotokromatiske solbriller

Fotkromatiske briller gjør at brillene blir mørke (UV-beskyttelse) når du er i solen og beskytter øynene, og når du går innendørs lysner brillene og blir gjennomsiktige igjen. Du kan velge denne typen glass til de fleste av våre solbriller. Det er også mulig å kombinere fotokromatiske og polariserte glass.

Du kan også velge å få tilpasset et par solbriller i din styrke som passer deg ved lesing, solbriller med lesestyrke. Sitter du ute i hagen eller på balkongen og løser kryssord, er solbriller med lesestyrke perfekt fordi du også beskytter øynene mot UV-stråling.

Solbriller med styrke for barn

Solbriller med styrke for barn kan være veldig praktiske hvis sommerferien tilbringes mest utendørs. Barneøyne er ekstra følsomme for UV-lys og det kan være vrient å veksle mellom vanlige briller og solbriller – et par skjerpede solbriller kan derfor gjøre livet enklere! Sjekk ut solbriller for barn.

Vanlige spørsmål om solbriller med styrke

Prisen for et par solbriller med styrke avhenger av innfatningen og glasstypen du velger.

Ja. Synsam tilbyr Oakley solbriller med din styrke.

Kvnne på synstest

Synsundersøkelse

Når sjekket du synet sist?

Kunde i butikk

Finn butikk

Velkommen til oss!