Lifestyle Magazine


Bli inspirert

 1. Liker du å holde deg oppdatert på nye trender? Da bør du lese denne trendrapporten om årets største brilletrender!

En sniktitt på årets brillemote


Sesongens trendguide er endelig her, og nå kan du bare glede deg til vår og sommer. 

Materialene du skal se etter i briller er transparent acetat, delikate metallrammer og markerte plastrammer. Farger som rosa og gult, store retroinspirerte rektangulære rammer og runde former er bare noen stikkord for denne sesongen. Sesongens brilledesign oser selvtillit og eleganse. Det er endelig tid for å ha det gøy med mote!

Retro

Vi ser også helt tydelig at noen kolleksjoner er veldig retroinspirerte. Åttitallet er tiåret som markerer seg mest inn i 2017. Den retroinspirerte rektangulære brillen gjør et stort comeback i denne sesongen i form av markerte innfatninger i plast fra merker som med D. Arnesen, blant annet. Tynne, metalliske rammer i den kjente rekangulære formen vender den lekne åttitallsmoten til det mer moderne. 

 1. Vasuma Wolf W101 59
  Vasuma
  Wolf W101 59
  kr 2 349 Pris brilleinnfatning
 2. Vasuma Javan J70 53
  Vasuma
  Javan J70 53
  kr 2 349 Pris brilleinnfatning
 3. D. Arnesen 11003 C2 45
  D. Arnesen
  11003 C2 45
  kr 450 Pris brilleinnfatning
  Kids
 

Transparante innfatninger

Fjærlett er et viktig stikkord. Vi vil ha briller som er komfortable og nesten vektløse på nesen. Og de må gjerne være i transparent acetat. Den gjennomsiktige brillen har i tillegg en spennende effekt, hvor deler av metallet i selve brilleskjelettet synes igjennom.

 1. D. Arnesen 2001 C2 50
  D. Arnesen
  2001 C2 50
  kr 1 100 Pris brilleinnfatning
  Kjøpe på nettet
 

Runde former

Runde innfatninger er fortsatt populære. Giorgio Armani har flere runde brillemodeller. Det nye denne sesongen er at de runde brillene skal være litt større enn tidligere  - og gjerne litt oversized i formen. Litt større varianter av den runde brillen er mye mer flatterende for nordiske ansiktsformer. 

 1. D. Arnesen 1001 C3 48
  D. Arnesen
  1001 C3 48
  kr 550 Pris brilleinnfatning
  kr 975 Komplette briller
  Kjøpe på nettet

Farger

Sesongens nye briller vil også dukke opp i forskjellige fargevarianter. Den mest trendy fargen i år er rosa, men vi kommer også til å se flere innfatninger i lekne farger som gult og hvitt. I tillegg ser vi at tidløse klassikere og diskrete farger som sort, havanna-brunt, amber, lysegrått og lyserosa, fortsetter.

 

Klassiske rektangulær

Trender kommer og går, men klassiske rammer består. Saint Laurent trosser de største strømmene i sesongens mote-arenaer med klassiske brilleinnfatninger i rektangulær form. Perfekt til de som ønsker briller som piffer opp et klassisk antrekk til kontoret. Tidløst design er alltid like trendy.

#Polaroidsun


Sommeren er her, og den nye solbrillekolleksjonen til Polaroid er endelig i butikk! Det ikoniske merket bak verdens første polariserte glass byr på frisk og fargerik solbrillemote. 

Les mer om kolleksjonen her