DATABRILLER - FOR DEG SOM ER ANSATT


Og vi vet hvordan det føles! Grus i øynene, trøtt, hodepine, tørre øyne, ondt og stiv i nakken. Dette kan være tegn på at du anstrenger dine øyne når du sitter foran en skjerm – selv om du allerede har briller. Men vi har løsningen på dette. Med briller tilpasset arbeide ved dataskjerm kan vi enkelt løse dette for deg.

 

 

Rekvisition for databriller


Har du behov for databriller? Last ned din rekvisisjon her. Fyll den ut og ta den med til din Synsam butikk.

Husk at bestill time for synsundersøkelse, dette kan gjøres online via Synsam.no eller ta kontakt med din nærmeste Synsam butikk.

Last ned din rekvisisjon

Databriller og arbeidsmiljøloven.

Loven er ganske enkel; alle som arbeider med dataskjerm mer enn ……. timer per dag har rett til att få en synsundersøkelse betalt av arbeidsgivere, ifølge gjeldene regler for arbeidsmiljø loven. Viser det seg at det finnes behov for spesielt tilpasset databriller, og dine private briller ikke fungere, skal arbeidsgiver dekke dele av disse. 

sammen med våre medarbeidere går vi igjennom dine synsmessige behov og gjør en fullstendig synsundersøkelse. Sammen finner vi den beste løsningen for ditt behov. 

Hvis du har lyst på briller og eller linser til privat bruk så hjelper vi deg selvfølgelig med dette.

Finn din nærmeste butikk


Synsam er Norges ledende optikerkjede og du finner oss i hele landet fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør. Med vår kunnskap og vårt store sortiment har vi noe for enhver smak.

Finn din nærmeste butikk