SYNSAM VALGT TIL MEST BÆREKRAFTIGE OPTIKER FOR FJERDE ÅR PÅ RAD

Svenske forbrukere kåret Synsam til det mest bærekraftige varemerket i optikerbransjen for fjerde år på rad i Sustainable Brand Index 2022.

Synsam Groups omfattende forbedringsarbeid til gagn for miljøet og samfunnet har ikke gått ubemerket hen hos svenske forbrukere. I den årlige prisutdelingen Sustainable Brand Index, der svenske forbrukere gir sitt syn på ulike varemerkers bærekraftsarbeid, står Sveriges ledende optiker- og øyehelsekjede som bransjevinner, og klatrer dessuten flere plasser i den totale rankingen.

– Synsam Groups beslutning om å flytte hjem brilleproduksjonen fra Asia til Sverige, har fått stor oppmerksomhet. Det at vi faktisk går fra ord til handling for å redusere klimaavtrykket vårt, har gjort Synsam til et forbilde, et selskap man vil jobbe og handle hos. Vi har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger, noe som viser at svenske forbrukere er genuint opptatt av bærekraft. Vi tar imot denne fine utmerkelsen med varmt hjerte og stolthet, sier Håkan Lundstedt, administrerende direktør og konsernsjef i Synsam Group.

 

LES MER OM VÅRT BÆREKRAFTSARBEID

  1. VI TAR ANSVAR FOR MILJØET

    Vi i Synsam ser at vi har både ansvar og mulighet til å bidra til å nå de globale klimamålene som FN har satt. Les mer om hvordan Synsam jobber aktivt med miljøarbeid.

    SYNSAMS MILJØARBEID

  1. VI TAR ANSVAR FOR SAMFUNNET

    Synsam ønsker å være med og skape et bedre liv for mennesker og samfunnet for øvrig. Derfor jobber vi også med sosial bærekraft.

    soSialt ansvar