BÆREKRAFT – EN DEL AV SYNSAMS DNA


Synsam er det ledende og mest bærekraftige livsstilsfirmaet innen optikk og øyehelse. Vi gir hver kunde den beste servicen og de mest bærekraftige løsningene for å se og se bra ut.

 

VÅRE BÆREKRAFTIGE KOLLEKSJONER

 1. fellepini x SEA2SEE
   

  I samarbeid med Sea2See har Fellepini lansert en
  kolleksjon med innfatninger som er laget av 100% resirkulert havplast.

  Se hele kolleksjonen

  BESTILL SYNSTEST

  VISSTE DU? Synsundersøkelse 395 kr 

 1. Fellepini x Sea2See Cortez C3 5118
 2. Fellepini x Sea2See Sargasso C4 5514
 3. Fellepini x Sea2See Biscay C3 5514
 4. Fellepini x Sea2See Agua C3 5716
 5. Fellepini x Sea2See Kattegatt C62 5715
 6. Fellepini x Sea2See Mare C3 5020

Fellepini x Sea2See


Lurer du noen ganger på hva som skjer med resirkulert plast? Fellepini x Sea2See er en kolleksjon med bærekraftige briller laget av 100 % resirkulert plast fra havet. De klimasmarte brillene er utviklet i samarbeid med den spanske organisasjonen Sea2See, som med hjelp av lokale fiskere samler inn og produserer nye produkter av plasten som flyter fritt. Bærekraftige briller betyr ikke at du må ofre design - Fellepini x Sea2See ånder tidløs stil, og kolleksjonen har runde, rektangulære og ovale buer for både damer og herrer, i resirkulert havplast. Du kan få brillene dine med eller uten styrke. Kom innom en av butikkene våre, så kan vi fortelle deg mer!

 1. circular collection

  Circular Collection er vår første kolleksjon som er laget av gamle resirkulerte briller. Gjennom initiavet Synsam Circular kan du levere inn din gamle briller til alle våre butikker. Brillene blir til råmateriell som brukes blant annet i Circular Collection.

  Se hele kolleksjonen

  bestill synstest

  Visste du? Synsundersøkelse 395 kr