1. Kjøp briller på nett

Betala ingenting idag

Kostnadsfri etterkontroll i ett år

Byt ut en produkt varje år

100 dager bytterett på briller

Kjøp briller på nett

Ønsker du å kjøpe briller på nettet? Kom i gang med bestillingen din umiddelbart, eller les mer om hvordan det fungerer her. 

 

Kjøp briller på nett 

 

Så enkelt er det å bestille briller online:

 

1. Velg innfatning

Vi har et stort utvalg av modeller, farger og former.

 

2. Velg styrke

De nye brillene er bare noen få klikk unna. Hvis du har brilleseddel, kan du enkelt kjøpe briller her. Du fyller ganske enkelt inn styrken som står oppført på brilleseddelen din.

 

3. Hvis du har en gammel brilleseddel

Hvis brilleseddelen er gammel, bestiller du først en synsundersøkelse her. Husk at endringer i synet er vanskelige å merke selv. Plutselig har du blitt vant til dårligere syn.

 

4.  Velg glass

Vi vil anbefale deg glass basert på din styrke. Vi har Standard-glass av høy kvalitet som er litt tykkere enn Premium-glasset. Vi anbefaler vanligvis Standard-glass for deg med lavere styrke. Vi har også et Premium-glass. Det er et slitesterkt og tynt glass med 100% UV-beskyttelse. Våre Premium-glass gir en bedre synsopplevelse, spesielt for deg med litt høyere styrke.

Les mer: Her er de forskjellige brillene du kan kjøpe online

 

5. Legg til beskyttelse mot blått lys

Sitter du mye foran skjermen, kan det være lurt å legge til blålysfilter. Behandlingen gir økt komfort for skjermtrøtte øyne.

Les mer: Beskytt øynene dine mot blått lys fra skjermen

 

Nå er brillene dine klare i handlekurven

  1. briller på nett

Dette er inkludert når du kjøper briller på nettet


  • Kostnadsfri etterkontroll i ett år
  • 50% på brille nr. 2
  • 100 dagers bytterett på briller

Ofte stilte spørsmål ved kjøp av briller på nettet

 

Kan jeg bestille progressive briller på nett?

Vi tilbyr ikke progressive briller på nett. Et progressivt glass er mer avansert enn et enstyrke glass  og må tilpasses til deg av en optiker for at du skal få en god synsopplevelse. Det er viktig for oss i Synsam at du får en optimal synsopplevelse. Vi kan derfor for øyeblikket ikke tilby muligheten til å bestille progressive briller på nett. Bestill en synsundersøkelse, så hjelper vi deg.

 

Kan jeg bestille databriller på nett?

En databrille har vanligvis progressive glass, som er mer avansert enn enstyrke glass. Det må derfor tilpasses av en optiker for at du skal få en god synsopplevelse. Vi i Synsam sørger for at du får en optimal synsopplevelse. Bestill en synstest, så hjelper vi deg.

 

Les mer: Hvordan skaffe databriller

 

Kan jeg bestille hvilke glass jeg vil ha når jeg kjøper briller på nettet?

Når du kjøper briller på nettet, kan du velge mellom to forskjellige glass, Standard-glass og Premium-glass. Vi anbefaler glass basert på din styrke. Hvis du har høy styrke på glassene, anbefaler vi vårt tynnere og lettere Premium-glass. Ved lavere styrke, mellom +2 og -2, anbefaler vi Standard-glass. Som kunde har du imidlertid alltid muligheten til å velge Premium-glass uavhengig av styrke for den beste synsopplevelsen.

 

Hvor lang tid tar det før jeg får brillene hjem?

Hvert brillepar er helt unikt og er laget på bestilling. Glass skal slipes til din styrke og passe inn i ditt valg av ramme. Dette er håndverk! Derfor kan det ta mellom 7 og 14 dager før du får brillene sendt hjem til deg. Det samme gjelder ved bestilling i butikk. 

 

Hva skal jeg gjøre hvis brillene ikke sitter godt?

Hvis brillene du bestilte på nett ikke sitter godt, er du velkommen til en av våre butikker, hvor vi vil hjelpe deg med å justere brillene.

 

Hva er betalingsalternativene?

I samarbeid med Klarna tilbyr Synsam betaling med faktura, delbetaling, betaling med kredittkort og direktebetaling. 

 

Kan jeg angre på brillekjøpet?

Ja, du 100 dagers bytterett på brillene. Husk å bruke returseddel som ligger vedlagt i pakken når du får brillene tilsendt.

briller for barn

Briller for barn på nettet

 Vi selger ikke briller til barn på nettet, men ønsker deg velkommen til en av våre butikker. Bestill en synsundersøkelse for barnet ditt nå!

Bestill synsundersøkelse