1. Köp glasögon på nätet från Synsam

 

Prøv briller online med Synsams Style Lab

Lyst på nye briller? Nå kan du enkelt prøve briller online før du kjøper. Prøv og sammenlign briller, solbriller og sportsinnfatninger fra vårt brede sortiment direkte på pc-en eller mobilen. Det har aldri vært enklere å prøve briller på nettet og finne nye favoritter!

Synsam tilbyr briller for alle behov og stiler, og vi vet hvor viktig det er at det føles riktig. Briller har gått fra å være et hjelpemiddel som bidrar til at vi kan se bedre, til et tilbehør som også gjenspeiler hvem man er. I tillegg til styrke i glassene skal du også velge hvilken farge, form og merke du vil ha – alt for å komplettere din unike stil. Nå kan du enkelt prøve sortimentet vårt hjemme i sofaen ved hjelp av Synsams Style Lab.

Så enkelt kan du prøve briller online med synsams style lab:

 

Klicka på den produkt du vill prova

1. Klikk på det produktet du vil prøve.

Tips!

Du kan også se det i 3D hvis du vil.

2. Klicka på "prova online" och tillåt tillgång till din kamera.

2. Klikk på «Prøv online» og tillat tilgang til kameraet på din enhet (pc eller mobil).

Nu kan du se hur glasögonen ser ut på dig!

3. Nå kan du se hvordan brillene ser ut på deg!

2. Klicka på "prova online" och tillåt tillgång till din kamera.

4. Hvis du vil prøve et annet par, klikker du bare på det aktuelle produkt.

 

Tips for deg som ser dårlig på nært hold: Ta opp en video når du prøver brillene, så kan du se på videoen med dine nåværende briller. 

Hvordan fungerer vår Style Lab? 

Style Lab er en av markedets mest moderne måter for prøving av briller. For tiden fungerer den på ca. 90 prosent av alle mobiler og pc-er. Det gjør det enkelt for deg å teste brillene hjemme i sofaen eller ved kjøkkenbordet. Prøv gjerne! 

Prøv populære innfatninger online 

I Synsams digitale prøverom kan du prøve så mange briller du vil og sammenligne dem med hverandre. Prøv gjerne ut et par ulike modeller for å være sikker på å finne ut hvilken innfatning som passer aller best til deg. Vi har ovale, runde, sommerfuglformede, firkantede og katteaktige innfatninger. Eller hvorfor ikke en innfatning i pilot- eller Wayfarer-modell? Bestill deretter brillene på nettet, eller besøk en av butikkene våre for å gjennomføre kjøpet ditt. For tiden kan du ikke teste alle innfatningene våre, men vi legger hele tiden til nye modeller. 

Hvordan vet jeg hvilken innfatning jeg skal velge? 

I butikkene våre har vi dyktige eksperter som kan hjelpe deg med å teste innfatninger og komme med gode råd. Hvis du vil teste briller online, kan du enkelt benytte Synsams Style Lab. Det er et praktisk verktøy for deg som vil forberede deg og teste ulike modeller før du besøker butikken. Men det er også praktisk hvis du vil kjøpe briller direkte på nettet.

Våre bestselgere
 1. Ai Butterfly Bold C12 54-16
  Ai
  Butterfly Bold C12 54-16
  kr 1 100
 2. Circular Collection O2 C59 5119
  Circular Collection
  O2 C59 5119
  kr 2 100 Pris brilleinnfatning
  Kjøpe på nettet
 1. Synsam Friends

Dette er inkludert når du kjøper briller på nettet


• 100 dagers bytterett på briller
• 30 dagers åpent kjøp på solbriller
• 50% rabatt på brille nr. 2
• Kostnadsfri etterkontroll i ett år

Solbriller


Prøv solbriller på nett med Synsam Style Lab, direkte hjemme på sofaen. 

Prøv solbriller på nett

Sportsbriller


Prøv sportsbriller på nett med Synsam Style Lab, hjemme eller ute på trening. 

Prøv sportsbriller på nett

Ulike modeller passer til ulike ansikter 

Innfatninger kan se ulike ut avhengig av hvilken ansiktsform og farge du har. Briller med mer markerte kanter passer bedre til visse ansiktsformer, mens innfatninger med myke former passer til personer med en mer firkantet ansiktsform. Pilotinnfatninger passer f.eks. utmerket til personer som har en mer avlang ansiktsform. Gjennom Synsams Style Lab får du mulighet til å prøve brillene hjemme fra sofaen med den nyeste teknologien. Prøv og se hvordan ulike innfatninger passer til ansiktet ditt og fargeskalaen din før du kjøper.  

prøv briller på nett 

 


 
Les mer:

GuideSlik finner du riktig brille til din ansiktsform