Mann med solbriller

Er solbriller kun til beskyttelse?

Solbriller handler i all hovedsak om å se bra og å se bra ut. Så snart sola titter frem blir det alltid fokus på viktigheten av solbriller og UV beskyttelse.


Alle CE merkede solbriller skal ha tilstrekkelig UV-blokkering og gi den nødvendige beskyttelse mot de skadelige strålene i sollyset. I tillegg er detviktig at brillen har god passform og er godt tilpasset slik at den er behagelig å ha på. Dette gjelder spesielt for barn som fort vil ta de av seg hvis de er ubehagelige. Mer om barn og solbriller finner du her.

Uten solbriller myser man mye, noe som kan føre til hodepine og slitne øyne. Det finns også mange forskjellige typer glass som gir ulik effekt på synsinntrykket. Brune glass gir god kontrast og grå glass gir mest lysdemping. Man kan få polariserte glass, glass som ikke dugger og en rekke andre funksjoner som gjør livet i sola enda mer behagelig. Alt dette og mer til har optikeren din kompetanse om og kan veilede deg i mylderet av muligheter, slik at du får det som akkurat passer deg og dine behov.

Og så skal du selvfølgelig se bra ut - kom innom så hjelper vi deg å finne brillen som passer til deg!

Solbriller

Solbriller

Sjekk ut vårt store utvalg av solbriller.

Kunde i butikk

Finn butikk

Velkommen til oss!