Tekniske detaljer

Beskrivelse

Daglig bruk av EVER CLEAN® holder linsene helt rene og gir følelsen av å bruke nye linser hver dag. Med dette nye produktet kan linser brukes lengre og mer komfortabelt. EVER CLEAN® er den effektive løsningen for kontaktlinsebrukere som ønsker maksimal komfort og den beste sikkerhetsstandarden for øynene. EVER CLEAN® er et system som renser, desinfiserer og fullstendig eliminerer proteiner. Den er designet for alle typer kontaktlinser. Det brukes ingen konserveringsmidler og du trenger ikke gni linsene.

Tablettene i EVER CLEAN®-systemet er designet med SELF ACTION™-formelen, som gir eksepsjonelt gode resultater når det gjelder å rengjøre linsene og holde dem i perfekt stand. Rengjøringen er så grundig at proteiner fjernes helt, og det er ikke lenger nødvendig å rense med enzymtabletter.

EVER CLEAN® kan håndtere selv de mest vanskelig å rengjøre kontaktlinser, som f.eks silikon kontaktlinser.

EVER CLEAN® tabletten er en hvit/grønn tablett. Tabletten inneholder et enzymrensende stoff og en rensende "såpe". I tillegg til katalase, inneholder den grønne delen av tabletten også klorofyll og riboflavin, som er naturlige stoffer. Væsken vil få en grønnaktig farge under fasen, brukeren kan være sikker på at tabletten er tilsatt væsken og derfor nøytralisert.

En pakke inneholder væske og forbruk i 1 måned. 300 ml væske og 30 tabletter.

Everclean Scleral

Linsevæske 300ml + 30 tabletter

kr 401

Sendes innen 2-4 virkedager

Bruk enhetens standardleser for å bruke denne funksjonen.

1. Trykk på "●●●" i hjørnet

2. Velg å bruke standard nettleser

La nettleseren bruke kameraet ditt for å fortsette.

Oops! Det ser ut til å ha skjedd en feil.