Nyhet

Tekniske detaljer

Holdbarhet etter åpning:
2 måneder

Beskrivelse

Daglig bruk av EVER CLEAN® PLUS holder linsene helt rene og gir følelsen av å bruke nye linser hver dag. Med dette nye produktet kan linser brukes lengre og mer komfortabelt. EVER CLEAN® PLUS er den effektive løsningen for kontaktlinsebrukere som ønsker maksimal komfort og den beste sikkerhetsstandarden for øynene.

EVER CLEAN® PLUS er et system som renser, desinfiserer og fullstendig eliminerer proteiner. Den er designet for alle typer kontaktlinser. Det brukes ingen konserveringsmidler og du trenger ikke gni linsene.

Tablettene til EVER CLEAN® PLUS-systemet er designet med SELF ACTION™-formelen, som gir eksepsjonelt gode resultater når det gjelder å rengjøre linsene og holde dem i perfekt stand. Rengjøringen er så grundig at proteiner fjernes helt, og det er ikke lenger nødvendig å rense med enzymtabletter.

EVER CLEAN® PLUS kan håndtere selv de vanskeligste å rengjøre kontaktlinser, som f.eks silikon kontaktlinser.
EVER CLEAN® PLUS tabletten er en hvit/grønn tablett. Tabletten inneholder et enzymrensende stoff og en rensende "såpe". I tillegg til katalase, inneholder den grønne delen av tabletten også klorofyll og riboflavin, som er naturlige stoffer. Væsken vil få en grønnaktig farge under fasen, brukeren kan være sikker på at tabletten er tilsatt væsken og derfor nøytralisert.

Nyhet

Everclean Plus

Linsevæske 225 ml + 30 tabletter

kr 342

Produktet er midlertidig utsolgt og vil være tilbake på lager om kort tid.

Bruk enhetens standardleser for å bruke denne funksjonen.

1. Trykk på "●●●" i hjørnet

2. Velg å bruke standard nettleser

La nettleseren bruke kameraet ditt for å fortsette.

Oops! Det ser ut til å ha skjedd en feil.