Handlekurven din er tom!
Synsam

NYE BRILLER BEGYNNER MED ØYEUNDERSØKELSE

Vi forstår at du vil komme i gang med å velge ut noen veldig fine briller fra vårt utvalg på tusenvis av innfatninger. Men først må vi undersøke synet ditt. Dette er den beste måten å sikre at du får riktig styrke på dine tre briller, og at du vil være fornøyd med abonnementet i lang tid. Velg Synstest - Briller. Undersøkelsen er inkludert dersom du velger et abonnement i butikken.

Bestill synstest

 

UTMERKET TJENESTE TILPASSET MINE BEHOV

– Henrik, anmeldelse på Trustpilot

PROFESJONELLE OG EN GOD HJELP FOR Å FINNE BRILLEN SOM PASSER DEG

– Marie, anmeldelse på Trustpilot

Inspirasjon

Nedenfor kan du se noen forslag til forskjellige kombinasjoner. Men selvfølgelig kan du velge selv fra tusenvis av rammer!

 

Du velger selv en kombinasjon
två glasögon ett par solglasögon

 

Hele vårt utvalg av briller, solbriller og sportsbriller kan velges i abonnementet for å dekke dine behov på best mulig måte. To par briller, enstyrke eller progressiv, og et par solbriller, alt i styrker tilpasset deg og dine behov.

For deg som elsker solbriller
tre par solglasögon

 

Et abonnement med tre par solbriller, med eller uten styrke, ett par for stranden, ett for fredagsboblen og et par kafébriller.

Kombiner med linser

Abonnemang med glasögon och linser

 

Velg to par briller i kombinasjon med et linseabonnement - valget er ditt!

En sporty kombinasjon
glasögon för barn med olika behov

Et par briller, enstyrke eller progressiv, samt et par spesialtilpassede leser og et par sportsbriller, alt i styrker tilpasset deg og dine behov