NYHET ABONNEMENT


3 PAR BRILLER FRA 199.- per måned*

* Tilbudet er personlig og gjelder for leie av tre par briller. Månedsavgiften vil variere basert på valg av innfatning og glasskvalitet. Synsam eier brillene, som leveres tilbake når leietiden utløper. Månedsprisen varierer fra 199,- til 1.199,-. Bindingstid 24 måneder og totalkostnad varierer fra 4.776,- til 28.776,-. Første synsundersøkelse er ikke inkludert i månedsprisen. 

Les mer

Brilleabonnementet inkluderer:


 •  Leie av 3 par briller eller solbriller - med eller uten styrke
 •  Endringsgaranti - vi garanterer at du alltid vil se godt, vi skifter glass i alle brillene dersom synet ditt endrer seg i løpet av abonnementsperioden
 •  Du har mulighet til å bytte ut et par briller hvert år* 
 •  Synsundersøkelser etter behov
 • Første synsundersøkelse er ikke inkludert i månedsprisen. 
 •  90 dagers bytterett om du angrer på valg av innfatning eller glass 
 • Alltid fast månedspris - ingen startavgift eller uventede kostnader
 •  Rengjøringsprodukter er inkludert
 •  Fri service på brillene
 •  1 års uhellsgaranti

ved bytte forlenges bindingstiden med 12 måneder. 

 1. Oakley Holbrook OO9102 52

Hvordan funker det?


Abonnementet tar alltid utganspunkt i deg. Dine interesser og dine behov. Vi hjelper deg med å velge det beste oppsettet av briller for å matche ditt liv og til å hjelpe deg å lage din unike brillegarderobe. 

Les betingelsene her

Bestill en synsundersøkelse


For dine øynes skyld bør du regelmessig sjekke synet ditt. Bestill en synsundersøkelse i dag. 

Finn din nærmeste Synsam butikk

Bestill synstest her

RING OSS HVIS DU VIL HØRE MER!

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe med vårt brilleabonnement. Vi forteller mer og veileder deg videre til noen av våre dyktige optikere og butikker hvis du ønsker det.

Snakk med Anna eller noen av hennes hyggelige kollegaer på 22 42 20 00 eller send mail til customerservice@synsam.com

ALT BEGYNNER MED EN SYNSUNDERSØKELSE

Bestill en synsundersøkelse i en av våre butikker her. Vi undersøker dine øyne og ditt syn og sammen ser vi på dine behov og hvilke briller som passer deg. Velkommen!

 

Classic eller Exclusive

Som abonnementskunde kan du velge innfatninger fra to kategorier, Classic eller Exclusive. Classic inneholder et stort utvalg briller opp til kr 1 348,-. Som Exclusive kunde får du muligheten til mix & match mellom alle innfatninger i hele butikken til en makspris på 1199,- per måned. 

Finn butikk


Vi har 120 butikker fordelt over hele landet, og våre dyktige optikere og butikkmedarbeider hjelper deg mer enn gjerne med å se best mulig, og finne brillen som passer til nettopp deg.

Velkommen til oss!

 

Finn butikk

Du velger brilleglass

Utifra ditt behov enten det er progressive eller enstyrke, eller glass uten styrke, setter vi sammen din brille slik at du får den kvaliteten på glasset som passer deg. 
Om du dessuten vil ha et par solbriller med styrke kan du også velge det! 

 1. Tom Ford TF390 89W 59
 2. Ray-Ban RB4256 6092/5A 46

Abonnement på solbriller


Liker du solbriller? Det gjør vi!
Vi har derfor tilpasset vårt abonnement slik at du også kan velge kun solbriller uten styrke. Tenk deg at du kan leie 3 par solbriller slik at du alltid har en som passer både stil og anledning til en fast månedspris. Dessuten får du mulighet til å oppgradere solbrillegarderoben en gang hvert år. DU får selvfølgelig også tilgang til fri service i hele abonnementsperioden.

Prøv vår nye app - Stylelab by Synsam


Nå kan du også prøve vår brillefine app på mobilen din! Last ned fra Appstore, lek deg med briller og solbriller i ulike stiler, former og farger, og sett sammen din egen brillegarderobe i dag!

Det er enkelt og gøy - prøv da vel!

Last ned Stylelab by Synsam her

 Prisen for å kjøpe ut briller av abonnementet regnes på følgende måte:


Dersom brillene er over 36 måneder gamle, er utkjøpsprisen alltid en månedsavgift. Dersom brillene er mindre enn 36 måneder gamle, vil utkjøpsprisen beregnes i henhold til følgende formel:

- 36 fratrukket det antall måneder som har gått siden Utleveringsdagen; multiplisert med

- 1/3-del av månedsavgiften; med tillegg av

- Én månedsavgift

Eksempel: Dersom en Kunde bytter et par briller etter 24 måneder og har en månedsavgift på 300 kroner, blir utkjøpsprisen 1500 kroner ((36 – 24) x (1/3x300) + 300 = 1500).

Les betingelsene her