5 fordeler med endagslinser


Hvorfor skal man velge dagslinser? Er de bedre enn månedslinser? Hvilke fordeler har endagslinser? Det korte svaret: dagslinser er kvalitetsmessig best. Her er flere fordeler med endagslinser.

  1. 5 fördelar med endagslinser – Synsam

Endagslinser vs månedslinser – hvordan funker de? Månedslinser innebærer at man bruker ett og samme par med linser en måneds tid, og tar dem ut hver natt. Dagslinser bruker man kun én dag, også kaster man dem og tar ett nytt par dagen etter.

Hva er forskjellen mellom dagslinser og månedslinser – hvilke skal man velge? Det kommer an på din livsstil og hva du foretrekker når det kommer til vedlikehold, men det kan også handle om hvordan dine øyne er. Det beste er å besøke din optiker for å ta en prat rundt dine behov. De hjelper deg med å velge ut de beste linsene for akkurat dine øyne.

Det finnes mange grunner til å teste de nye moderne endagslinsene; de er tynne, smidige og lette å vedlikeholde. Kvaliteten er den aller beste – siste generasjonen av supertynn silikonhydrogel – noe som betyr høy komfort og en behagelig følelse når du har dem på. Om du vil ha de aller beste linsene for dine øyne, er dagslinser overlegne. Her er flere fordeler med dagslinser:

Endagslinser betyr minimalt med vedlikehold

  • Ingen stress. Å ha endagslinser er smidig og du slipper mange bekymringer. Du tar et nytt par med linser ut av forpakningen hver dag, og når dagen er omme kaster du linsene dine. Forskjellen mot månedslinser er at du ikke trenger å rengjøre linsene hver dag eller oppbevare dem i linseetui. Du trenger heller ikke å huske på når du skal bytte linser ­– du tar jo et nytt par hver dag. En annen fordel er at du ikke trenger å bry deg om å kjøpe linsevæske eller linseetui.
  • Med endagslinser får du et par nye freshe linser hver dag, og vedlikeholdet er smidig og enkelt og uten stress. Dagslinser er det mest hygieniske linsealternativet og best for din øyehelse, ettersom du aldri risikerer å bruke linsene for lenge. Dessuten trenger du ikke være urolig for å miste en linse, siden du enkelt kan ta en ny. Endagslinser kan være et godt alternativ for tenåringer, om de har vanskelig for å huske på rengjøringsrutinene med månedslinser.

Dagslinser er supertynne og myke

  • Endagslinser er behagelige i øyet. Takket være at de er laget av den nyeste generasjonens materiale (supertynn silikonhydrogel), som slipper gjennom ekstra mye oksygen og fukt til øyet, så gir de ekstra høy komfort. Så klart finnes det også dagslinser i mindre avansert materiale å velge mellom. Dagslinser passer for deg som har tørre øyne eller tidligere har opplevd problemer med linser. Har du hatt samme linsetype i flere år kan det være på tide å gjøre en oppdatering. Du vil merke stor forskjell, ikke bare i komfort men også i forbedret syn. På samme måte som du oppdaterer din datamaskin, kan det være på tide å oppdatere synet ditt! Stikk innom en av våre optikere så kan de fortelle mer.

Dagslinser er bra for allergikere og for deg med følsomme øyne

  • Dagslinser passer deg med pollenallergi. I pollensesongen kan linsene hjelpe til med å beskytte øyet fra allergener, noe som kan minske dine allergiske reaksjoner på pollen, som ellers kan føre til røde og irriterte øyne. Endagslinser er også et godt alternativ om du har følsomme øyne ettersom de er så tynne, og for at du også kan bytte dem daglig. Det er viktig å ikke sette i linser i røde og irriterte øyne. Kontakt alltid din optiker om du har problemer. Hos Synsam har du gratis gjenbesøk i løpet av et år etter ditt kjøp.

Endagslinser passer for deg som reiser

  • Perfekt på reise. Det kan være godt å slippe å tenke på linsevæske og linseetuier når man er ute og reiser. På reise er det bare å pakke med et par ekstra linser, så kan du kjenne deg trygg på at du ser bra, også på reise. Er du ute på en lengre reise kan du også kjøpe med deg linser, uten å måtte bekymre deg for om akkurat dine linser er å få kjøpt der du skal. Dessuten kan du kjenne deg trygg på å ha nye freshe linser hver dag.

Dagslinser passer en aktiv livsstil 

  • Perfekt for idrettsutøvere. Om du driver med idrett og trener mye, eller om ditt liv inneholder andre aktiviteter som kan gjøre det upraktisk å bruke briller, er dagslinser et godt alternativ. Du kan enkelt veksle mellom å bruke dine briller og dine dagslinser. På den måten har du alltid linser hjemme som du kan bruke de dagene du trenger det. Å ta en pause fra linsene innimellom er alltid bra for din øyehelse.

Abonner på linser

Hos Synsam kan du abonnere på linser gjennom vårt linseabonnement Synsam Lifestyle. Da får du linsene dine sendt hjem hver måned, eller hvert kvartal – alt ettersom hva du ønsker – og slipper å tenke på når det er på tide å kjøpe nye. Les mer om hvordan du kan abonnere på linser.

På Synsam finner du markedets beste endagslinser fra ledende varemerker som EyeQ, Acuvue og Dailies. Hos Synsam kjøper du enkelt linser online – alltid med gratis frakt og rask levering.

  1. Boka tid för att synundersökning

Bestill tid for synsundersøkelse


Unngår du å sjekke synet i frykt for at det skal være noe galt med synet ditt? For dine øynes skyld bør du regelmessig sjekke synet. Hos Synsam kan du stole på at optikeren gjennomfører en grundig synsundersøkelse av øynene dine når du trenger briller eller linser.

Bestill nå!
  1. Boka tid för att synundersökning

Linsabonnement


Velkommen til en enklere og tryggere måte å handle linser på. Med et Synsam Lifestyle linsabonnement der alt er inkludert, for at du skal ha de rette linsene og øyne som har det bra – hele dagen.

 

Les mer om abonnementet her