Transitions-glass tilpasser seg lysforholdene automatisk


Med Transitions-glass fra Essilor får du briller som holder tritt med alle livets aktiviteter, både utendørs og innendørs. Uansett om du har en aktiv fritid eller en jobb i skiftende miljøer, passer Transitions perfekt.

Transitions-glassene tilpasser seg ved å reagere på lyset rundt deg: Innendørs er de klare som vanlige briller, og utendørs mørkner de for å gi en god synsopplevelse. Med Transitions-glass fra Essilor slipper du å bytte mellom dine vanlige briller og solbriller. Og i motsetning til vanlige solbriller, som har samme fargetone hele tiden, endrer Transitions-glassene på en smart måte nyanse ut fra lysforholdene. 

Transitions er originalen

Fotokromatiske glass, som denne typen brilleglass kalles, har vært på markedet en god stund. Innen fargeskiftende plastglass er Transitions originalen, og den første versjonen kom allerede i 1991. Utviklingen har gått raskt siden den gang.

– Dagens glass mørkner veldig raskt når man går ut. Det er en liten forsinkelse før de lysner når man kommer inn, men det går betydelig raskere i dag enn for 15 år siden, sier Håkan Broman, som er nordisk produktsjef for kliniske produkter hos Synsam, som fortsetter:

– Teknologien gir et jevnt og pent farvet glass, og i dag kan man velge glass i en rekke ulike farger. Essilor Transitions er suverene, og for mange kunder er de et utmerket komplement til vanlige klare briller. 

 

Ekstra beskyttelse med XTRActive

Transitions XTRActive kan bli ekstra mørke i sterkt sollys og mørkner selv om man sitter i en bil. Glasset er derfor ideelt for bilister, og for motorsyklister som bruker hjelm med visir. XTRActive-glass har en svak fargetone, også innendørs. 

En fordel med Transitions-glass er at de, i tillegg til å filtrere bort 100 prosent av UVA- og UVB-strålene, også beskytter mot det skadelige blåfiolette lyset. 

 

 

Smarte briller med intelligente glass

Transitions®-glass fra Essilor® tilpasser seg automatisk etter de rådende lysforholdene. De er helt klare innendørs, men mørkner utendørs. De stenger solens UV-stråler helt ute og hjelper til med å beskytte mot det skadelige blåfiolette lyset. 

Glassene finnes i dag i flere ulike farger som passer i alle typer innfatninger. Det er også mulig å velge speileffekt i ulike farger. 

Transitions® XTRActive-glass reagerer også når man sitter i bilen. 

Bestill en SYNSundersøkelse direkte

Velg nærmeste butikk