Sportsbriller for volleyball

For volleyball trenger du en brilleinnfatning som sitter godt når du hopper, er robust og passer så godt at den ikke skader ansiktet ditt hvis du faller eller blir truffet av en ball. Husk også å velge briller med bredt synsfelt for å kunne observere alt som skjer på banen.

Velg en solid brilleinnfatning

Sørg for å velge en brilleinnfatning som sitter godt, er stabil og slitesterk. Passformen er svært viktig i volleyball, fordi du må kunne tåle en hard ball i ansiktet uten at verken brillene eller ansiktet ditt tar skade.

Oversikt over banen og spillet er viktig

Det brede synsfeltet i volleyball er svært viktig, så glasset bør være buet for å maksimere synsfeltet uten å måtte vri på hodet for mye. Det kreves et solid buet glass som sitter tett inntil ansiktet. Vi tilpasser buede, slipte sportsbriller for synsfeil som astigmatisme og høye styrker.

Linsefarge for volleyball

Mange av våre kunder ønsker sportsbriller som kan brukes både til deres hovedsport og til friluftsliv eller andre sporter. Derfor er det viktig med en linsefarge som er så anvendelig som mulig. Vi anbefaler klare fotokromatiske linser som blir mørkere når de utsettes for UV-lys. På denne måten kan sportsbrillene brukes både ute og inne, uavhengig av værforholdene.

Slå smashen

Vanlige og enklere solbriller kan ha en linse som er buet uten optisk kompensasjon. Les mer om optisk kompensasjon.