Mann som spiller squash

Squash - Beskyttende briller

Harde, raske baller i en squashhall krever gode vernebriller. Her finner du sportsbriller og vernebriller til squash og paddel for kvinner, menn og barn fra for eksempel Oakley, Rigel og Rudy Project

Vernebriller for squash

Briller som du bruker når du spiller squash må ikke bare være uknuselige, både innfatningene og glasset må ha en god høyde slik at ikke brillen er i ditt synsfelt når du spiller. Hvis du spiller flere typer racketsport, som badminton og tennis, kan du selvfølgelig også bruke sportsbrillene dine der. Har du spørsmål om vernebriller eller sportsbriller med styrke? Kom innom en av våre butikker, så hjelper vi deg!

Sportsbriller med glass formet etter ditt synsfelt

Vernebriller med rund form er et godt valg for deg som spiller squash, badminton, tennis, ettersom det gir deg et godt bredt synsfelt når du spiller.

Velg også et glass som fremmer ditt avstandssyn, så du raskt kan bedømme hvor ballen er i forhold til deg. Bifokale eller progressive glass kan gi deg nedsatt evne til å vurdere avstand på siden og nede i synsfeltet ditt. Finn riktig valg av briller med styrke for squash i en av våre butikker. Vi sees der!