Derfor beskytter gameren «capS» øynene mens han spiller


Gameren Joachim "capS" Fosling har som mål å bli profesjonell Counter Strike-spiller. Han tilbringer mengder med med timer foran skjerm gjennom døgnet for å spille.

Joachim forklarer at han tilbringer så mye tid foran datamaskinen at han har blitt vant til det, og ikke lenger tenker over om han føler seg sliten, eller har vondt i hodet. Nå bruker han et par briller med spesialtilpassede glass for gaming. Han synes skjermen er klarere og tydeligere.

- Det går ikke en dag uten brillene foran skjermen nå. Og ikke bare da, men også når jeg ser på tv eller serier, sier Joachim «caPs» Fosling.

Hva skal man tenke på når man kjøper briller hvis man sitter mye foran skjerm og gamer?

Det første steget er å bestille en synsundersøkelse og diskutere dine behov for briller med din optiker. Spør optikeren om hvilke glass som finnes som hjelper ved gaming. Den finnes glass i ulike prisklasser og kvaliteter. Velg glass som beskytter mot blått lys og hjelper øyet til å fokusere.

 


TIPS FRA VÅR OPTIKER 

Lina Broholm, optiker hos Synsam, vet hva du som sitter foran en skjerm burde tenke på. Hvis man sitter mye foran en skjerm, er det viktig å ta korte pauser for å fokusere øyet på avstand, samt å blunke litt ekstra. Ellers kan øynene lett få vanskelig for å fokusere på lengre avstander. Dette kan lede til anstrengte, tørre øyne samt at du kan få hodepine. EYEZEN kan gi avlastning foran skjermen, da de fungerer som avstandsglass samtidig som de har et felt i glasset tilpasset korte avstander. Glassene filtrerer i tillegg bort det blå lyset.


 

DETTE ER MESH:

  • Glass for den dedikerte gameren.
  • MESH glass er konstruert for a° unnga° re ekser, blått lys og forstyrrende flimring fra skjermer. Dette gir deg bedre kontrast, raskere visuell reaksjon og mindre tretthet i øynene.
  • Et mikroskopisk rutemønster stabiliserer lys med 3 kontrastforsterkende farger
  • Blått lys filtreres bort
  • Glassene brukes foran din skjerm når du gamer.
Synsam

Finn din nærmeste Synsam butikk

Besøk oss for mer informasjon om glass som hjelper mot skjermtrøtte øyne. Den finnes glass i ulike prisklasser og kvaliteter.

Synsam

Bestill synstest

Det første steget er å bestille en synsundersøkelse og diskutere dine behov med en optiker.