Tekniske detaljer

Styrke:
-10.00 til -0.25
Basekurve:
8.7
Diameter:
14.2
Brukstid:
Dagslinser
Type linse:
Sfæriske
Varemerke:
MiSight
Produsent:
Cooper Vision
Materialer:
Omafilcon A
Væskeinnhold:
60%
Håndteringsfarget:
Ja

Beskrivelse

MiSight® 1 day er verdens første CE-godkjente myke kontaktlinse med bevist bremsende effekt av nærsynthetsutvikling hos barn gjennom sitt innovative dobbeltfokus-design, også kalt ActiveControl. Tilpassning av linsen gjøres av din optiker for å sikre riktig styrke og maksimal effekt av behandlingen. Du får kun kjøpt MiSight® 1 day hvis du er under behandling og har en aktiv styrkeseddel fra din Synsambutikk. Kontakt din nærmeste optiker dersom du har spørsmål, så forteller vi mer.

MiSight® 1 day har vist seg å redusere nærsynthetsutviklingen med i gjennomsnitt 59% hos barn sammenlignet med barn som brukte vanlige linser etter tre års bruk. Linsen er laget av materialet PC Technology™ som betyr at den er i stand til å beholde fuktigheten gjennom en lang dag i et tørt miljø og dermed føles like behagelig på kvelden som om morgenen. Endagslinser er også sunne da man bytter til en ny frisk linse hver dag.  

I samarbeid med Plastic Bank er denne linsen er sertifisert som plastnøytral. Ved å velge Plastic Bank-sertifiserte linser hjelper du til med å redusere klimaavtrykket og bidrar til resirkuleringen av plast fra havnæreområder. Du kan lese mer om Plastic Bank og våre bærekrafttiltak her.

MiSight 1 Day

30 stk/pk

Abonnementspris per eske:

kr 285
Månedskostnad for begge øynene: kr 570

Dette produktet kan kun abonneres på i butikk.


Bruk enhetens standardleser for å bruke denne funksjonen.

1. Trykk på "●●●" i hjørnet

2. Velg å bruke standard nettleser

La nettleseren bruke kameraet ditt for å fortsette.

Oops! Det ser ut til å ha skjedd en feil.