Synsam Recycling Outlet

Gjenbruk er viktig for miljøet

Briller får en ny sjanse gjennom Synsam Recycling Outlet

Høsten 2020 åpnet Synsam Group Nordens første rendyrkede gjenbruks- og outletbutikk i Linköping i Sverige. Med det nye butikkonseptet Synsam Recycling Outlet får briller og solbriller en ny sjanse. I butikken selger vi innsamlede og feilfrie produkter til gode priser.

Synsam Recycling Outlets sortiment av innfatninger har også en naturlig plass, i likhet med kolleksjoner fra kjente varemerker som er utgått fra det ordinære sortimentet. Ved å gi brillene nye eiere bidrar vi til gjenbruk av produkter, et viktig bærekraftstiltak. Med Synsam Recycling Outlet vil vi gjøre vårt for å få ned bruken av jomfruelige materialer, redusere avfallsmengden og utvikle attraktive kundetilbud som støtter sirkulær tenkning.

 

Les mer om vårt bærekraftsarbeid

Kvinne med briller

Miljøvennlige brilleinnfatninger

Lyst til å prøve et par brilleinnfatninger laget av resirkulert plast eller gamle briller? Oppdag vårt bærekraftige utvalg i dag.

Landskap

Vi tar ansvar for miljøet

Vi i Synsam ser at vi har både ansvar og mulighet til å bidra til å nå de globale klimamålene som FN har satt. Les mer om hvordan Synsam jobber aktivt med miljøarbeid.

Barn med briller

Vi tar ansvar for samfunnet

Synsam ønsker å være med og skape et bedre liv for mennesker og samfunnet for øvrig. Derfor jobber vi også med sosial bærekraft.