GJENBRUK ER VIKTIG FOR MILJØET

Briller får en ny sjanse gjennom Synsam Recycling Outlet


Høsten 2020 åpnet Synsam Group Nordens første rendyrkede gjenbruks- og outletbutikk i Linköping i Sverige. Med det nye butikkonseptet Synsam Recycling Outlet får briller og solbriller en ny sjanse. I butikken selger vi innsamlede og feilfrie produkter til gode priser.

Synsam Recycling Outlets sortiment av innfatninger har også en naturlig plass, i likhet med kolleksjoner fra kjente varemerker som er utgått fra det ordinære sortimentet. Ved å gi brillene nye eiere bidrar vi til gjenbruk av produkter, et viktig bærekraftstiltak. Med Synsam Recycling Outlet vil vi gjøre vårt for å få ned bruken av jomfruelige materialer, redusere avfallsmengden og utvikle attraktive kundetilbud som støtter sirkulær tenkning.

 

LES MER OM VÅRT BÆREKRAFTSARBEID

 1. VI TAR ANSVAR FOR MILJØET

  Vi i Synsam ser at vi har både ansvar og mulighet til å bidra til å nå de globale klimamålene som FN har satt. Les mer om hvordan Synsam jobber aktivt med miljøarbeid.

  synsams miljØarbeID

 1. VI TAR ANSVAR FOR SAMFUNNET

  Synsam ønsker å være med og skape et bedre liv for mennesker og samfunnet for øvrig. Derfor jobber vi også med sosial bærekraft.

  soSialt ansvar

 1. Vår vision

  Les mer om Synsams visjon og strategi for å nå de bærekraftige målene.

  vår visJon