Barn med aktivitetsbriller

Alle skal se

“ALLE SKAL SE” FEIRER 4 ÅR!

For fire år siden lanserte vi "Alle skal se!". Nå har vi delt ut mer enn 46 200 aktivitetsbriller til barn i hele Norden. En stillesittende livsstil er en av vår tids største utfordringer. Barn og unge beveger seg stadig mindre. Sammen med Generation Pep, Essilor og Aller Media vil vi i Synsam være med og øke motivasjonen for en aktiv fritid. En synsfeil skal aldri stå i veien for et aktivt liv.
 

Kostnadsfri aktivitetsbrille til alle barn med synsfeil mellom 5-12 år.

Å sitte for mye stille er en av vår tids største utfordringer. Barn og unge beveger mindre på seg. Sammen med Essilor vil vi hos Synsam være med og øke motivasjonen for en aktiv fritid. 

En stillesittende livsstil er en av vår tids største utfordringer. Barn og unge beveger seg stadig mindre. Sammen med Generation Pep, Essilor og Aller Media vil vi i Synsam være med og øke motivasjonen for en aktiv fritid. En synsfeil skal aldri stå i veien for et aktivt liv.

Barn har ofte bare ett par briller, og ikke sjelden oppfordrer voksne barna til å være forsiktige med brillene. Vi vil at barn skal kunne være aktive uten begrensninger – alle skal se.

Ved å tilby kostnadsfrie aktivitetsbriller til barn mellom 5 og 12 år håper vi å kunne bidra til nettopp det. Aktivitetsbrillene er spesielt tilpasset for sportsaktiviteter, utelek, hopp og sprett!

Vilkår: Tilbudet gjelder for alle barn mellom 5 og 12 år med synsfeil. Maks. ett par aktivitetsbriller per barn – gjelder utvalgt innfatning og utvalgte glass så lenge lageret rekker. Synsam erstatter ikke tap eller skade. Vi trenger samtykke fra barnets pårørende for å kunne gi dette tilbudet. Dette skjer i butikken.

Jente med aktivitetsbriller

Dette inngår i tilbudet

  • Kostnadsfri synsundersøkelse for alle barn mellom 5-12 år
  • Kostnadsfri aktivitetsbrille for barn med synsfeil mellom 5-12 år
  • Brillen er robust og har uknuselige glass i polykarbonat. Modellen finnes i to størrelser og glassene har UV-beskyttelse
Essilor

Uknuselige glass

Vår samarbeidspartner Essilor - Nummer 1 i verden på brilleglass ser til at aktivitesbrillene er utrustet med uknuselige glass av høy kvalitet.

*I 2018