SYNSAM SPORTS


Oppdag Synsam Sports

 1. Synsam Lille Grensen

VI HAR ÅPNET I LILLE GRENSEN!


Velkommen til vår nye butikk i Lille Grensen! Synsam Sports ble utviklet for å gi Synsam kunder et mer spesialisert utvalg og en bredere kunnskap innen idrett. Avdelingen imøtekommer en nisje i markedet med omfattende produktkunnskap og lidenskap for sport. Synsam Sports Lille Grensen har som mål å være en god ambassadør - for hele bransjen.

Velkommen til å boltre deg i det største utvalget av sportsbriller i Norge!

 1. Vi kan sport og syn!


  Besøk oss og test våre sportsbriller i vindtunnel for å teste om de passer til pisten, eller til en sykkeltur i høy hastighet! 

 2. Oppdag

  SYNSAM

  SPORTS

 3. Sportsbriller med styrke

  flere muligheter!

 1. Besøk oss og test våre sportsbriller i vindtunnel for å teste om de passer til pisten, eller til en sykkeltur i høy hastighet! Vi kan sport og syn.

  Sportsbriller som hjelper deg å prestere bedre er vår lidenskap. Med spesialkompetanse innen optikk og med sportsbriller til 18 (!) forskjellige idretter finner vi de aller beste løsningene for hver enkelt kunde - fra profesjonelle sportsutøvere, fritid golfspillere, eller et ungt hockeytalent.

 1. SYKKELBRILLER


  Vi sliper progressive sportsykkelbriller. Er du ikke vant til progressive glass, kan vi også slipe briller med en leserute tilpasset avstanden til for eksempel pulsklokken din. Husk også at fotokromatiske solbriller kan bli for mørke når man sykler fra en solrik del av skogen. Derfor er det viktig med bra kontrastøkning, slik at du lettere ser stein og røtter.

HER ER ET UTVALG AV VÅRE SYKKELBRILLER
 1. Oakley Radarlock Path OO9181 36
  Oakley Radarlock Path
  OO9181 36
  kr 2 649
 1. skibriller


  Visste du at skibriller bidrar til mer enn å beskytte øynene mot sol og skader? Riktige skibriller kan også øke prestasjonene i bakken. Skibriller har store buede glass som gjør at man har et godt synsfelt i brillen. Noen har også en skumkant - dette beskytter mot vind. 

HER ER ET UTVALG AV VÅRE SKIBRILLER
 1. Oakley Jawbreaker Prizm Road OO9290-20
  Oakley Jawbreaker
  Prizm Road OO9290-20
  kr 2 049
 1. HJELM?


  Det finnes ulike løsninger for briller med hjelm. Ta gjerne hjelmen til butikken - vi hjelper deg finne den rette!

  BESØK SYNSAM LILLE GRENSEN

 1. Møt Astrid wanja


  Astrid Wanja ser ingen grunn til at hun ikke skal bli en av verdens beste i tennis. Alt som kreves er store mengder blod, tårer og svette.

  Les mer

 1. Ida Njåtun, ambassadør og skøytedronning


   Å få lov til å gi noe tilbake, når jeg er så heldig å få være idrettsutøver, det gir meg mye.

  Les mer

Velg riktig sportsbrille

Velg riktig sportsbrille