Lifestyle Magazine


Bli inspirert

  1. prøv hundrehvis av briller og solbriller - hjemme i sofaen!

Finn din brillefavoritt hjemme i din egen stue. Aldri har det vært enklere å finne brillene som passer deg!

Utvalget av briller og innfatninger har aldri vært større, og noen ganger kan det være vanskelig å finne den som passer deg. Ansiktsform, spesielle krav til innfatning, og ikke minst din personlige smak, er ting som spiller inn når du skal finne brillen som er deg.

Uavhengig av dagsform og åpningstider

I Synsams 120 butikker spredt ut over landet får du profesjonell og god hjelp til å finne den riktige brillen for deg. Våre medarbeidere har høy kompetanse og serviceinnstilling, og hjelper deg gjerne med å finne din individuelle løsning blant vårt kvalitetssortiment.

Samtidig er det ikke alltid det passer med en tur til butikken. Kanskje rekker du det ikke innen åpningstiden, eller kanskje dagsformen rett og slett bare innbyr til å bli hjemme. Nå kan du faktisk prøve briller og solbriller uten å forlate din egen sofa!

Praktisk og morsom app 

Med nye appen «Stylelab by Synsam» laster du opp eller tar et portrettbilde av deg selv. Deretter kan du prøve alle brillene i Synsams sortiment, og se hvilken brilleform, farge og stil som best passer din ansiktsform.

Når du så har funnet ditt valg, eller eventuelt dine valg, kan du bestille de direkte fra appen og få de sendt i posten. Eller så kan du selvfølgelig ta turen til en av våre butikker, og kjøpe de der.

Last ned app`en «Stylelab by Synsam» til iOS i dag, og finn dine nye favorittbriller!