Synsam Bjørvika


Adresse

Trelastgata 3
0191 Oslo

Telefon: 22 17 98 00
E-post: bjorvika@synsam.com

Bestill synsundersøkelse

Åpen idag
I dag har vi åpent 08:00-17:00

Åpningstider
Mandag
08:00-16:00
Tirsdag
08:00-16:00
Onsdag
08:00-16:00
Torsdag
08:00-17:00
Fredag
08:00-16:00
Lørdag
10:00-15:00
Søndag
Stengt

Velkommen till din optiker på Bjørvika i Oslo

Vil du ta en synstest på Bjørvika i Oslo så finner du vår butikk på Trelastgata 3.

Hos oss kan du gjøre forskjellige typer øyeundersøkelser. Våre sertifiserte optikere på Bjørvika i Oslo gjør en grundig øyeundersøkelse og sørger for at du får riktig hjelp - uansett synsfeil, om du har briller, linser eller bare er bekymret for øyehelsen din.

 

Dersom du tar din synstest på Bjørvika i Oslo kan du velge mellom følgende synsundersøkelser:

• Synstest briller

• Synstest linser

• Nytilpassning av linser - for deg som aldri har hatt linser før

• Databriller/vernebriller - synsundersøkelse for deg med rekvisisjon fra arbeidsgiver

 

Kjøp dine briller på Bjørvika i Oslo

Om du vil kjøpe dine briller på Bjørvika i Oslo og trenger hjelp til å velge brilleinnfatning, står våre kundeveiledere til tjeneste - alt slik at du kan finne brillene som er perfekte for deg.

Synstest for briller er vår vanligste øyeundersøkelse, og passer for deg som trenger briller eller bare vil sjekke synet. Optikerne våre gjør da en grundig undersøkelse av øynene og synet ditt. Hvis du også er interessert i linser, vil vi selvfølgelig også hjelpe deg med det.

En normal øyeundersøkelse tar omtrent 30 minutter og utføres på samme måte over hele landet, selv om noen butikker tilbyr flere typer øyeundersøkelser. I butikken vår på Bjørvika i Oslo kan du også kjøpe linsevæske, solbriller, sportsbriller og annet tilbehør du måtte trenge.

 

Velkommen til synstest på Bjørvika i Oslo!

 

Her finner du en komplett liste over våre butikker i Oslo.

 

Synsam Lifestyle

Synsam Lifestyle brilleabonnement er en sikker løsning tilpasset for dine behov. Abonnementet er skreddersydd til deg, uten uventede utgifter. Velg tre eller flere par, for eksempel progressive briller, lesebriller eller solbriller med styrke - øyeundersøkelsen er inkludert. Du med abonnement har alltid rett til et ubegrenset antall synsundersøkelser, nye briller når synet endres og fullstendig forsikring. Se alle fordelene med Synsams brilleabonnement.

 

Synsam Friends

Hos Synsam har du som er medlem av Synsam Friends bytterett i 100 dager på briller, noe som betyr at vi bytter ut brillene dine hvis du ikke er fornøyd eller hvis de ikke passer. Hvis du opplever at du har nedsatt syn, tilbyr vi også gratis returbesøk hos optikeren din innen 365 dager etter den siste undersøkelsen. Les om alle fordelene ved å bli medlem.