1. Synsam har 5 butikker i Trondheim og omegn. Velkommen

    Optiker Trondheim

 

Bestill en synsundersøkelse i Trondheim her

 


Velkommen til din optiker i Trondheim Sentrum og omegn

Har du behov for en optiker i Trondheim, er du velkommen til å besøke en av våre 5 butikker i sentrale beliggenheter som Byhaven i Trondheim sentrum, Solsiden kjøpesenter, Valentinlyst, byåsen og Trondheim City Syd på Tiller. Hvis du trenger å besøke en optiker i Trondheim, er det alltid noen i nærheten av der du bor!

 

Optiker og Brillebutikker i Trondheim

Synsams autoriserte optikere hjelper deg med å finne de riktige brillene, solbrillene, sportsbrillene eller linsene, og selvfølgelig har vi briller for både kvinner og menn. Vi jobber med kvalitetsglass fra Essilor og høyteknologisk 3D-måling som vi individuelt kan tilpasse glass til din spesifikke behov.

 

Synstest i Trondheim

Vi tilbyr selvfølgelig synstester i alle Trondheims butikker - både for briller og linser - og i utvalgte butikker også grundige øyehelseundersøkelser. Vi kan blant annet oppdage øyesykdommer som grå stær og behandle tørre øyne.

Her kan du lese mer om hvordan en synstest hos Synsam gjøres.

Besøk gjerne en av våre brillebutikker i Trondheim sentrum for å finne ut mer eller om du vil se vårt brilleutvalg i Trondheim. Med våre smarte brilleabonnementer har det aldri vært enklere å bruke briller eller linser! Abonner på 3 eller flere briller / solbriller for en fast månedlig kostnad. Alt inkludert! Med linseabonnementet får du linsene dine sendt hjem slik at du aldri risikerer å gå tom!

Du kan bestille en øyeundersøkelse i Trondheim i en av våre butikker eller direkte på vår nettside:

Bestill nå 

 

Optiker Trondheim Sentrum

Synsam Byhaven

Synsam Solsiden

 

Optiker Trondheim Vest

Synsam Byåsen

Optiker Trondheim Øst

Synsam Valentinlyst

 

Optiker Trondheim Sør

Synsam City Syd

 

Hvis du vil bestille en synstest online kan du velge en av våre butikker fra listen nedenfor.

Velg nærmeste butikk