1. Komplett brille fra Ray-Ban fra kr 1.890,-

Ray-Ban


Ray-Ban har en historie som går helt tilbake til 1920-tallet, hvor det amerikanske flyvåpnet så et økende behov for å beskytte pilotenes øyne. Pilotbrillene, Ray-Ban Aviator, så dagens lys i 1937. En modell som er like populær den dag i dag.

Se utvalg
  1. Synsam er størst på Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana


Dolce & Gabbana er synonymt med luksus og dekadanse. De er trendsettere og kjent for en høy kvalitet, sofistikert design og et ekstravagant uttrykk. Dette gjenspeiler seg også i brillene og solbrillene som er fulle av eksklusive detaljer og spennende design.

Se utvalg

Ralph Lauren Eyewear


Ralph Lauren får du eksklusivt hos Synsam i Norge og her får du briller og solbriller i en kvalitet, og med en stil, mange kjenner seg igjen i. 

"Style is very personal. It has nothing to do with fashion. Fashion is quickly over. Style is forever"  - Ralph Lauren

Se utvalg
  1. Synsam er størst på Gucci

Gucci


Gucci er italiensk design på sitt ypperste, og oser av luksus og italiens temperament. Gucci har hovedsete i Firenze, og alle solbriller og innfatninger er produsert på fabrikken i Italia. I en undersøkelse gjort blant våre kunder var det solbriller fra Gucci som sto øverst på ønskelisten.

Se utvalg
  1. Se vårt store utvalg briller og solbriller fra Marc By Marc Jacobs

Marc By Marc Jacobs


Marc By Marc Jacobs er ungt, sprekt og fargerikt. Her får du kule, trendy briller og solbriller med farger og detaljer, som skiller seg ut.

"Med en leken og røff stil, er klærne og veskene hans elsket av kvinner over hele verden"

Se utvalg

Persol


Persol er kanskje ikke kjent for alle, men dette er virkelig italiensk kunst, kvalitet og håndverk på sitt beste. Her snakker vi om spesialister innen produksjon av briller og solbriller, hvor alt er laget for hånd. 

Se utvalg
  1. Synsam har størst utvalg briller og solbriller fra Tom Ford

Tom Ford


Tom Ford har designet under sitt eget navn siden 2004 og brillene hans er allerede blitt ikoniske, men gjenkjennes fortsatt mest av kjennere. Både briller og solbriller er stilrene, eksklusive og solide. Ser du en T på tvers i front ved hengselet, vet du at det er en Tom Ford.

Se utvalg
  1. Synsam har Norges største utvalg av Oakley

Oakley


Oakley er treningsbrillene over alle treningsbriller. Det finnes varianter som gjør deg bedre i golf, får deg til å se fisken i vann når du fisker, og får deg til å yte ditt beste når du sykler eller står på ski. 

Men Oakley har også briller og solbriller til hverdagen, i samme solide kvalitet og med en litt sporty look.

Se utvalg

Carrera


Carrera er opprinnelig et Østerrisk merke og har laget solbriller siden 1956, og har hele tiden satset stort på sportsbriller og et tøft design som får deg til å yte max. Siden 2009 har de også laget innfatninger over samme lest og beholdt det sporty uttrykket.

Se utvalg
  1. Se vårt store utvalg fra Diesel

Diesel - Nyhet!


Diesel er en legende innen mote. Kjent for sine jeans og en casual stil, og er alltid i tråd med, eller helt i forkant av trendene. Briller og solbriller fra Diesel gjenspeiler merkets verdi og egenskaper, og liker og leke seg med materialer og utforming.

Se utvalg
  1. Se vårt store utvalget fra ProDesign

ProDesign


Med sterke røtter i klassisk dansk design er ProDesign et firma som lager kvalitetsbriller med et estetisk design. Filosofien er å skape briller som kler ansiktet.

Se utvalg

G-Star Raw


G-Star Raw er et nederlandsk klesmerke som i utgangspunktet spesialiserte seg på denim. Stilen er røff, urban og ungdommelig. G-star Raws brillekolleksjon er for både damer og menn og  er basert på klassiske fasonger med en moderne vri og et rått og innovativt uttrykk.

Se utvalget