Skreddersydde løsninger for deres firma og deres ansatte

Vi har et fleksibelt system hvor vi enkelt skreddersyr en løsning som er tilpasset deres medarbeidere. Velg om dere vil gå for en enkel og solid løsning eller om dere vil ha de beste løsningene som finnes i markedet. Kanskje dere ønsker å legget il en synsundersøkelse som gir deres ansatte en oversikt over egen øyehelse.

Uansett hvilke behov dere har så har vi en løsning som passer dere. Vi gir dere også en tydelig oversikt over hvilke regler som gjelder rundt ansattes rett til databriller eller vernebriller med styrke. Sammen kan vi lage en policy som hjelper dere og leve opp til ansattes forventninger og de krav som gjelder for dere som arbeidsgiver.

Etter at policy og avtale er på plass så er vi klare til å ta imot deres ansatte, avtalen gjelder selvfølgelig i hele Norge.

Kontakt oss på bedrift@synsam.com så lager vi deres avtale!


 

Databriller og Arbeidsmiljøloven

Forskriften sier at alle som jobber større deler av dagen ved dataskjerm har rett til å få undersøkt øynene før arbeidet tar ti log med jevne mellomrom deretter. Hvis det viser seg at egne briller ikke passer til dette arbeidet har den ansatte krav på en tilpasset løsning. 

Våre optikere kjenner forskriften godt og går igjennom behovet til den enkelte og sørger for at man finner en god løsning.