71° grader nord kjendis


Synsam er stolt sponsor av TV programmet 71° grader nord kjendis

I de neste ukene fremover vil vi komme med tips til hvilke briller som er anbefalt til de forskjellige aktivitetene vi ser på 71° grader nord kjendis. Har du tenkt tidligere på hvilke glass som er optimale til kajakkturer, lange sykkelturer eller f.eks en klatretur opp fjellet?

Episode 6


AMNØYA

Kjendisene skal konkurrere mot hverandre i en beinhard triatlon. Fra start må lagene svømme over en bukt, før de skal sykle seks mil. Når du beveger deg på to hjul, er det viktig med en beskyttende brille. Når du sykler på landeveien, kan vind, sol, søle, mygg og steinsprut forårsake ubehag og problemer. 

les mer
 1. SYNSAM SPORTS


  Den tidligere alpinisten ble verdensmester i Sestriere i 1997. Nå er han aktuell med "71° grader nord kjendis". 

  les mer

Episode 5


MERÅKER

Kjendisene har forflyttet seg nordover til Meråker, der de skal kjempe mot hverandre inndelt i to lag. En av kjendisene må trekke seg fra etappen, noe som gjør at vedkommende må rett ut i utslagsduellen i slutten av programmet.

Les mer
 1. BRA FOLK


  Adam Schjølberg: først nå føles det som jeg fortjener tittelen som stand up-komiker. 

  les mer

Episode 4


HJØRUNDFJORDEN

Etappen starter med en tung lagkonkurranse, før kjendisene skal sykle opp en lang og bratt stigning. Ett av lagene får utfordringer med orienteringen, og det blir et tett kappløp med innlagte oppgaver der alle på laget får utfordret seg før vi kan kåre et vinnerlag.

Les mer
 1. BRA FOLK


  Grace Bullen: Det resultatet som jeg er mest stolt av har ikke kommet ennå.

  les mer

Episode 3


MOLLADALEN

De ti kjendisene har forflyttet seg til Sunnmørsalpene, der de skal ut på en klassisk fjelltur med en innlagt overraskelse underveis. For en av deltakerne blir turen ekstra utfordrende, og kjendisene må ta en tung avgjørelse underveis. Når laget kommer til toppen får de en fantastisk utsikt over Hjørundfjorden og fjellene rundt. Der finner de også Norges mest fotograferte tindenål, Bladet, hvor kjendisene nok en gang får utfordret høydeskrekken sin. 

les mer

Episode 2


RJUKAN

De ti kjendisene skal for første gang konkurrere mot hverandre inndelt i to lag. Det blir en bratt og brå start når deltakerne må sykle opp til Hardangervidda, før de må padle og bære kanoer fram til leir. Neste morgen blir det et intensivt kappløp mellom lagene for å vinne etappen og slippe å måtte delta i konkurransen der den andre deltakeren vil bli merket. 

Les mer

Episode 1


VIA FERRATA I SETESDAL

Allerede i første program vil flere av kjendisene møte på sin største frykt, høydeskrekken, når de skal klatre Nord-Europas lengste Via Ferrata-løype i Setesdal. Etter en overnatting i en gapahuk møter deltakerne på en ny, luftig utfordring på vei til mål.

les mer

Adam Schjølberg

Først nå føles det som jeg fortjener tittelen som stand up-komiker.

les mer